Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz
S.P.Q.R.
üzenetére
Ha adhatok egy tanácsot, akkor írd teljesen általánosra, a lényeg, hogy bármit képes legyen átküldeni és fogadni (nagyon széleskörûen paraméterezhetõ legyen), mert amikor legközelebb írsz SOAP-os cuccot, akkor jól jön. (Ha meg nem így csináltad, akkor nem lesz kedved egy nagyon hasonlót írni.)
@Lortech : én a lokalizáció kapcsán beszéltem XML-rõl (de újra elolvasva amit írtam tényleg nem egyértelmû, hogy arra gondoltam).
-
Lortech
addikt
válasz
S.P.Q.R.
üzenetére
A gui leírásához (modell + viselkedés) nincs köze a visual studios xml-nek. Konkrétumot nem sokat írtatok, de ha nem ismerem a témát, úgy tűnt volna, hogy erre használatos (mint pl WPF + XAML-nél), közben meg nem. Erőforrások tárolására: lokalizáció, képek, szövegek, hangok stb. Akár egy konzolos alkalmazásnál is.
Én legutóbb az aláírásomból elérhető programhoz használtam xml-t, a prohardveres privát üzeneteket mentettem xml-be. Ilyen feladatokra pl. tökéletes és feleslegesnek tartottam egy mini adatbáziskezelőt hozzácsapni a programhoz.
Még objektumok sorosításához, webszolgáltatásokhoz használom remoting kapcsán a szakdogámban.
Aktív témák
Hirdetés
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest