Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz ittakary #54103 üzenetére
AF140 ventik csendesen, ilyenek dolgoznak nálam is. Ezek most AF120 quiet? A gyári az indítás nélkül repült nálam Elől 2*140, hátra meg mehet a 120, esetleg felülre + 2*140. Vga karit pedig megtudod támasztani egy kis darabbal a hdd keretrol.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ittakary #54103 üzenetére
Ventinek és Noiseblocker-t tudom ajánlani, ha belefér a keretbe anyagilag, mert nagyon jók!
140mm-en egészen pontosan ezt a típust itt.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Petyyyyy
addikt
-
Boogie33
senior tag
válasz ittakary #54184 üzenetére
Na én ezért nem szeretem a gyári házakat , nincsenek teljesen optimálisan kitalálva . Én sokáig kísérletezgetem , de végül csináltam egy olyan házat amiben minden a helyén és semmi nincs semminek az útjában.
De itt én is mindenképpen alulról fújatnám a vga-t méghozzá úgy hogy egy olyan ventit tennék be ami szabályozható , hogy amikor terheled a vga-t akkor kakaót rá ."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
-
kisza25
félisten
az én házamon variálható melyik oldalra rakom a plexit, ha a VGA felől van a plexi az +10fok a kártyának, ha felül, oldalt meg lukacsos oldallap -10fok szóval mivel a VGA az egyik legnagyobb hőtermelő a gépben, több friss levegőt igényel=egy venti alulra
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ittakary
nagyúr
Most hogy telenyomtam a házat 14cm-es Corsair AF140ekkel (2db előre, 2 db felülre) és hátulra 1 db 12cm-es AF120-szal, -5°C VGA.
Méghozzá egy dolog miatt:
Annyi levegőt szív el bentről a 3 venti, hogy nem elég a 2 db első befújás, hanem hátul ott a megjelölt rácsos helyen is áramlik be a levegő: ~ kb közvetlenül a VGA-ra
A gép terheletlenül hangtalan lett, terhelve pedig egyértelműen a VGA a leghangosabb (300W feletti TDP átka). A Corsairek leszabályozva 400-500rpmen szöttyögnek teljesen némán.
Képek holnap ha világos lesz mire hazaérek. Most ilyen fos időben nem tudok normális képet lőni.
-
-
BlackSoft
addikt
válasz ittakary #54813 üzenetére
Valahogy így van. Kap mindent, csak kérdnie kell, hiszen szerződéses partner egy rakás gyártóval, mert annyian nézik, hogy nagyon jó reklám... És egy Intelnek mibe kerül egy 2699? Szerintem simán dobálhatják poénból is, annyira mindegy nekik, így hát küldenek Linus-nak, hogy nesze itt van egy ilyen, csinálj róla
reklámot nekünkvideót---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Grózi
veterán
válasz ittakary #55013 üzenetére
Nekem.Volt benne 980,970 és most 7970 Matrix Platinum.Jelenleg kompaktal használom,de elötte Macho (4790K).A gyári ventik hangosak,azokat cseréltem(adatlap).Elégedett vagyok a hűtésével,elötte FD Arc Midi R2 volt,érdekes mód 1-2 fokkal még jobb is annál.(abban is elöl-felül 2-2db 140-s venti volt+ a hátsó és minőségiek).
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz ittakary #55013 üzenetére
Biztos hogy jobb a hűtés, de ha a legjobb hangszigetelt házat szeretnéd merem ajánlani a fractal define r5 öst! Annyira jó hogy építem át a gépemet másik házba, de megtartom az r5 öt hátha egyszer még lesz ATX es gépem
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Seikai
aktív tag
válasz ittakary #55280 üzenetére
Gtx 480 TRI SLI ;-) anno az iponban 30%-al olcsóbban szórták pár napig ezt az Msi-t én meg lecsaptam annyira ami befért :-D
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest