Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#73310) Zsolty20 válasza VTom (#73306) üzenetére


Zsolty20
senior tag

Próbálok itt válaszolni mindenkinek. :D

VTom: A ventikábelek szerencsére voltak olyan hosszúak, hogy eltudtam őket vezetni teljesen hátul és csak a szükséges rész látszik. A VGA alatti kábeleknél a Sata kábelekre gondolsz szerintem. Azok egy része elfog tűnni amikor kiveszem a 2 db 3.5-ös HDD-t, így azzal nem is lesz gond. Az AIO blokk kábelét próbáltam minél jobban megoldani, de nem jöttem rá a megfelelően kivitelezhetőre, ezért egyelőre maradt így. Egyébként semmiféle probléma nincs a géppel, kábelek nem akadnak be sehova, ventiket nem korlátozzák, légáramlásban nincs szerepük.

Kamelot: értem a dolgot és köszönök, hogy ha hibát láttok akkor szóltok, de ahogy VTom is említette, inkább fikázásnak hatott a dolog.

Rowon: Hát látod, van akinek nem elég annyi, hogy működik, az is legyen szép és jó, ahogy a benne lévő kábelek hogy állnak, aztán ha meg hirtelen mókolni kéne valamit és nem tud, mert minden el van rejtve akkor meg fogja a fejét. :D
Igen, a hörcsög tényleg jópofa, asszonynak is tetszik. :D

TechN7ne: Ahhoz, hogy Te rendesen megtervezd és szépen megépítsd valszeg egy élet is kevés lenne, mert sosem leszel elégedett. Mindig lesz ami egy picit is nem fog tetszeni és szálka marad. Persze lehet szépen csinálni, de mindenkinek más a szép, tökéletes meg nincs.

mefistofeles: nem azt mondom, hogy felesleges a kábelmenedzsment, én is szívesen csinálom egy bizonyos pontig. Ha azon a ponton túl, már nem okoz örömöt, akkor miért csináljam? A lényeg - ahogy te is írtad - a megfelelő működés. Jelenleg ez a gép képes erre? Igen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.