Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• schray

tag

Wow! Hát ez nagyon jó! :D

Nekem meg megjött ebayről pár apróság, amivel kiegészült a gép:

Az egyik az egy kis USB-header, az alaplapi nyers usb-re megy rá és egy pár centi után rendes USB-ben végződik. A billentyűzet kis nano vevőjét rejtettem rá, a kábelt, meg elegyengettem a tápegység mellett.

A másik újdonság a hőmérő, molex csatival kapja az áramot és az egyik képen látszik, hogy a kis szonda, amivel mér, az usb3-as kábelről lógattam alá. Valóságban jobban néz ki, ennyire nem világos, csak ez az intenzív lagúnakék szín a sok fekete közt megvicceli a fényképezőgépet :D
    Kíváncsi voltam az ambiens hőfokokra, mert az integrált szenzorok számai önmagában nem mondanak olyan sokat. Van egy kis asztali hőmérő a gépház mellett, ami meg a beszívott hőmérsékletről árulkodik, így azért már teljesebb a kép :DD

Többi kép a házról: [link]

Megjegyzés: mindig felvetődik, ezért leírom előre: a táp azért néz felfelé, mert így csendesebb, az asztal nagyon vitte a hangot. Sajnos kifogtam egy elég hangos EVGA-t, ameddig nem tudom lecserélni így marad. A videókártya hőfokok normálisak maradtak szerencsére és az ambiens se gáz, 24,5 fok van a szobában.

71% víz

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés