Hirdetés

Aktív témák

• Den

veterán

válasz Usul #20 üzenetére

De jó hogy elindult ez a topic. Már tegnap gondolkoztam rajta hogy elindítom, de végül mára éret meg bennem az elhatározás. Ürülök hogy más megtette, és örülök hogy a hozzászólásokból látszik, vannak emberek akik tudják hogy mi a fontos, és mi az érték.
    Döbbenettel láttam tegnap az egyik netes hírportál nyitólapján a hírt kisbetűkkel a gyors hírek közt. Először el sem akartam hinni hogy igaz. Megnéztem egy másik szájtot, ott is megtaláltam eldugva nagynehezen. Fölötte nagybetűkkel: Áder ezt mondta, Kovács azt válaszolta....
    ??? Hát könyörgöm, milyen értékrend ez. Hát KIT ÉRDEKEL A VÁLASZTÁSI ŐRÜLET, mikor meghalt a valaha élt legnagyobb humorista.
    Vagy például, mikor dzsimi részegen agyonlőtte magát, megállt az élet, mindenhol szalagcím lett, híradó különkiadások voltak!! Hát hol van egy dzsimi Hofi Gézához. Nem érdemelt volna egy főcímet? Az esti híradóban csak gyorshírként szerepel? Mikor a választási iszapbírkózást meg nyomatják ezerrel.
    A másik tragédia, ogy ha valaki, akkor Ő megérdemel egsy nagy nyilvános temetést, hogy mindenki leróhassa kegyeletét, ugyanakkor remélem hogy nem lesz ilyen temetés, mert előre félek hogy olyan emberek dörgölőznének az eseményhez, és próbálnák kisajátítani, akik soha semmit nem tettek érte (max ellene), és egyébként sem máltóak hogy akár csak egy napon említsük őket Hofival.

Nyugodjon békében.

Aktív témák

Hirdetés