- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
válasz
Kernel #46403 üzenetére
Nem ilyen duplasorosom van, hanem ez a fajta.
Karácsonyra kaptam, és nővérem egy Tabletet és egy okostelefont nem tud megkülönböztetni, szóval gondolom bement a legközelebbi elektronikai üzletbe, ahol árulnak Ledet, és megvette az 5méteres szalagok közül a legolcsóbbat. De gondolom ők is Kínából szerzik e-bay segítségével, ezért azonos a képen látható távirányító és adapter az enyémmel.
A fő problémám még mindig az, hogyan kellene bekötnöm a jack-et a rendszerbe?
Mert nem hinném hogy a jacken kijövő jel elég erős lenne, hogy szép erősen villogjanak a ledek. -
Vidual001
tag
válasz
krisztianAMG #46399 üzenetére
Azért szeretnék RGB-t használni mert van itthon kb. 2 méter felesleg.
Vezérlőt fogok venni, van is itthon, a linkeden a 3. de jelenleg használatban van.
A bekötésnél én is ezt a rajzot néztem, de 1-1 méteres szakaszra bontanám, azoknak elég a Tip31 által nyújtott 3 Amper?Azt szeretném, hogy maximális szinten világítsanak. (Mint például a jelenleginél betudom állítani a fény erősségét, és az ezen található maximum érték teljesen megfelelne.)
Illetve egy olyan kérdés, hogy ne csak a levegőbe lógjon az egész, valami dobozkát hol tudok venni hozzá, esetleg alaplapot?
-
Vidual001
tag
Tiszteletem!
RGB Led szalagból szeretnék zenére villogó Led-et varázsolni.
A kérdésem az lenne, hogyan lenne érdemes nekivágni?
Milyen alkatrészek kellenek.Egy erősítő kondiai miatt hétfőn megyek egy villamossági üzletbe, és arra gondoltam, hogy akkor bevásárolok ehhez a projecthez is
Az elképzelésem a következő:
A számítógépem tápegységéről (FSP Hexa+ 500) működtetném, erről kapná a 12 Voltot. (Áramerősség fontos szempont az ilyen RGB-knél, vagy az nem baj, ha a kelleténél nagyobb?)A 7.1-es hangkártyámról jönne ki a jel, amit ha megkap, akkor villanna fel a Ledsor. Na most kérdés, hogy egyáltalán kell-e állandó pozitív a ledeknek, vagy elég az az impulzus amit Jack-ről kapna?
Mert ha kell neki állandó pozitív, akkor az impulzust adó Jack kábelt a ledek és az állandó pozitív közé kell kötnöm sorosan.
Ha ez a helyzet, ezt milyen relével tudnám megoldani?Már 4. napja böngészem a netet emiatt, sajnos az elektronikai tudásom eléggé gyerekcipőben jár, de azért megpróbálkoznék vele.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest