- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
tordaitibi #90619 üzenetére
Közben találtam egy majdnem ilyen paneles megoldást, csak más a távirányítója, az tanítható a mikrokapcsolójával, tudja a videó szerint az általam keresett funkciót is, de még keresgélek. Ahogy látom, van rengeteg faék paneles megoldás, de azok fix on/off kapcsolósak gondolom.
-
orion1025
őstag
Üdv hobbisok!
Lenne egy kis fejtörőm egyik ismerősöm részére. Adott egy 12v-os barkács project, amit távirányítással kellene kapcsolni. Találtam 12v / 433MHz-es relés vevőket távirányítóval, de ezek a gomb megnyomásával nem pillanat kapcsolókén működnek, hanem mint egy billenő. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyet meg lehetne bűvölni pillanat kapcsolásúra, vagy létezhet ezekből ilyen?
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Találok valahol ic helyettesítő táblázatot vagy bármi egyebet? Sajnos érdemit nem találtam az internet bugyraiban, de hátha tud valaki ilyet.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Remélem tudtok segíteni, mert már az agyvérzés kerülget. Adott egy Pioneer A223 házi kedvenc erősítő, de ma "megadta magát". A reléje előszeretettel szokott elhalálozni, így azt gyakorlatilag évente cserélni kell, mert a hangerőszabályzót tekergetve recsegnek a kimenetek, illetve a bemenet választó kapcsoló sem mindig működik recsegés mentesen ilyenkor, de ezt az új relé tökéletesen orvosolja. Ma viszont úgy döntött egy bekapcsolás után, hogy a bal oldal recsegősen és egy picivel halkabban szól. egyből relét cseréltem, de nem változott a helyzet. Ha benyomom a CD direct gombot, akkor is marad a recsegés, így ezzel az erősítő egy részét ki tudom zárni a hibák tárházából. Én nagyon végfokra gyanakszom, de ha valaki tud érdemben segíteni, annak örülnék. Adott esetben komplett kapcsolási rajzot is tudok mellékelni.
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek. Beázás nincs, mindent átvilágítottam, az előlapot leszedtem, ott is minden rendben, az összes csatlakozót átnéztem amit csak tudtam, de a beázást azért is vetném el, mert víz nélkül, csak hálózatra csatlakoztatva is folyamatosan lekapcsol ha nem megy semmi program, akkor is. Próbáltam másik konnektorba dugva, hátha az amper "kevés" neki, de az nem lehet gond, én viszont tanácstalan vagyok, mert elcsesztem egy egész délutánt miatta.
-
orion1025
őstag
válasz
darvinya #59780 üzenetére
Annyi nyűgöm lenne vele, hogy random kikapcsol. Teljesen mindegy, hogy éppen fut egy program, vagy csak hagyom bekapcsolva állni, pár perc után kikapcsol. Minden funkciógomb működik, el is indul a mosás néha, ha eljut odáig kikapcsolás nélkül, majd egyszer csak puff, kattan egy relé, és se kép, se hang, majd cirka egy perc után újra bekapcsolható (ilyenkor is kattan egy relé), majd működik megint normálisan, de nagyon rövid ideig. Így vettem, elviekben hibátlan, hát ezt most benéztem, de mielőtt szerelőt hívnék, inkább érdeklődök, hogy mi is lehet a probléma okozója.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Nem tudom, hogy a kérdésem ebbe a kategóriába tartozhat-e, de a kérdés előtt kérdezek. Mosogatógépes nyűgöt itt is fel tudok tenni?
-
orion1025
őstag
válasz
xxxjjjkkk #59070 üzenetére
Természetesen ami egészséggel kapcsolatos, ott szó sincs barkácsolásról, az egyből selejtezésre kerül
Kompakt vízhűtő a szóban forgó dolog. A felületet nem kellett érdesíteni, mert gyakorlatilag csak egy darab él érintkezik 1mm felületen, és egy nagyon pici rész, ami ráül a peremre, de ez úgy 0.5mm. Előtte alkohol és fülpiszkáló kombóval letöröltem, úgy lett ragasztva. Azért használom ezt a Soudal terméket, mert ahol csak egy lövésem van, ott ez eddig bevált, ráadásul víz és oldószer álló, tényleg bitang kétkomponensű. Bakelitet még nem ragasztottam vele a múltban, így ez egy teszt is lesz.
-
orion1025
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Bakelitre tippeltem nagy százalékos arányban én is. Adott egy kompakt víz, aminek a pumpája "felrobbant", és elúszott minden. Igazából az elektronika alatt lévő, kör alakú műanyag darab szakadt fel lényegében 50%-ban, amit kézzel le tudtam törni, de úgy néz ki, mint ami gyárilag is ragasztva volt, mert ez a vékony kis korong egy peremre ül fel, és a kézzel való teljes letörés után is szép szabályosak az élek, gyakorlatilag sorja nélküli, szóval kétlem, hogy eredetileg ez egy anyag lett volna, illetve az említett perem is ezt támasztja alá. Az anyaga a ragasztás miatt volt fontos, hogy tudjam valóban meg is fogja majd a kence hosszabb távon, bár két napig száradt, három erős csipesz fogta a helyére, de eddig tökéletesen működik a rendszer. A kence elég drága (4000Ft volt anno), ragasztottam már vele rezet, alumíniumot, rengeteg műanyagot, sőt, a bringámra bovden vezetőt is, amit kalapáccsal sem tudtam utána leütni. Leírása alapján a bakelitet "tudja", így nem lehet gond vele, de az is pozitívum, hogy szárazon visszarakva a korongot elég jól beleszorult a helyére, úgy kellett kipöckölni.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet ismét!
Nem biztos, hogy ez a helyes topik a kérdésem számára, de hátha. Műanyaggal kapcsolatos lenne a kérdésem. A hagyományos chipek fekete "borítása" milyen anyagból van? Ragasztani szeretnék ehhez hasonló állagú műanyagokat, de nem tudom, mi lehet, és csak a chipnél használt anyag hasonlít rá, ezért érdeklődök nálatok.
-
orion1025
őstag
válasz
tordaitibi #58816 üzenetére
Meg is kaptam ma az adaptert, tökéletesen megy. Mérve 19.25V, és szerencsére a polaritása is jó.
-
orion1025
őstag
válasz
tordaitibi #58816 üzenetére
Köszönöm segítséged, és információd! Notebook tápból egy tetszett, az is egy Lenovo 40W-os darab, ami nem olyan, mint a hagyományos töltők, hanem maga a töltő részen van közvetlenül a hálózati csatlakozó, és a fizikai mérete is egészen jók. Megpróbálom azt a 19V-os adaptert, lesz ami lesz, mert még mindig sokkal barátibb ez a megoldás, pláne akkor, ha később el szeretném adni a kormányt. Vennék hozzá eredetit is, de sehol sem találok, még külföldi oldalakon sem.
-
orion1025
őstag
válasz
tordaitibi #58805 üzenetére
Nem, nincs felesleges, de az univerzális adapterek cserélhető fejével nincs túl sok jó tapasztalatom, ezért örülnék, ha a kiszemelt, mezei, 19V-os adapter működne, mert annak a csatlakozója pont jó méret, egyedül az 1 volt eltérés tart vissza a vásárlástól.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet ismét!
Villám kérdéssel fordulnék hozzátok, egy PC kormánnyal kapcsolatban. Sajnos úgy vásároltam meg, hogy nincs meg az adaptere, ami a Force Feedback miatt kellene, de nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, gondoltam hétköznapi értékkel fog rendelkezni a gyári. Nos, nem így lett, az eredeti 20V / 750mAh... Nem szeretnék laptop töltőt használni hozzá, de találtam egy "megfelelőt", aminek a csatlakozója is tökéletes lenne, de 19V / 800mAh értékkel rendelkezik. A kérdésem az lenne, hogy ez működhet? Nem akarok zsákbamacskát venni, mert nem egy olcsó darab, de sajnos érdemi alternatívát nem találtam. Sok-sok adaptert mértem már ki, de általában voltra többet tudtak, mint papíron, így ez tartja bennem a lelket, hogy jó lehet.
-
orion1025
őstag
Üdv hobbisok!
Wireless billentyűzet kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy mini kialakítású klaviatúra, amiben gyárilag is egy eléggé gyatra beépített akku lát el szolgálatot, amit cserélni szeretnék nagyobbra. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy a nagyobb mAh-s akkut is ugyanúgy tudom billentyűzeten keresztül töltetni, azaz az elektronika képes a gyári 180mAh-s akku helyett mondjuk egy 680mAh-s kiadást tölteni normálisan?
-
orion1025
őstag
válasz
FireKeeper #54278 üzenetére
Egy adott darab legyártásáról, mert a forrasztási pontok a potméternél két melegítés után felpattogtak.
-
orion1025
őstag
Nem tud valaki olyan embert, aki nyákot készít? Egy elég pici, potméteres darabról van szó, amivel kapcsolatban két embernek már írtam, de válaszra sem méltattak, pedig nem nagy dolog, illetve a furatokat akár én is elkészíteném rá, annyival könnyíteném a helyzetet.
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
orion1025
őstag
PH-s segítséget kérnék. Adott egy vízhűtés pumpa, ami adattáblája szerint 0,25A, illetve négy ventilátor, ami darabonként 0,07A. A kérdésem az lenne, hogy ezek meghajtására mekkora adapter lenne elég amper tekintetében? Gyanítom 1A kevés lenne, még ha bele is fér bőven számok tekintetében.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet elektronikások!
Sokszor tudtatok segíteni, remélem most is így lesz. Rendeltem relét, 6 lábút, de kaptam helyette 8 végtaggal rendelkezőt. Egyéb paramétereit tekintve jó, a láb raszterek is tökéletesek, fizikai méreteiben is passzol, csak az a két nyúlvány zavar be, ami nem tudom mihez tartozik, illetve mi történne, ha eltávolítanám őket:
A rajta szereplő ábra szerint, a mellette lévő két lábbal van sorosan, ahogy a mellékelt képen is látszik.
-
orion1025
őstag
válasz
Ereshkigal #51155 üzenetére
Kicsit módosult a mai napom, így neki feküdtem újra az erősítőnek. Kimértem mind a két relét, 20K-s méréssel az alábbi eredmény született:
DEC - 1,08 (eredeti)
OMRON - 1,38 (csere)A gyári relé pogácsáit 2000-s polírpapírral átdörgöltem, majd kontakt spray-vel lemostam róluk a csiszolás utáni esetleges finom port, jelenleg így van beépítve, normálisan működik, igaz, ez csak átmeneti megoldás ebben a formában, mindenképpen cserélem. Viszont ezzel együtt el is bizonytalanodtam, mert nem tudom miben lehetett a hiba, így hiába cserélném a gyárival azonosra, lehet, hogy azzal is ezt produkálná.
-
orion1025
őstag
válasz
Ereshkigal #51155 üzenetére
Ezt most sajnos nem tudom megmérni, nem nagyon van időm foglalkozni az erősítővel, a felszabadult kevéske időmben cseréltem ki, csak eléggé macerás mutatvány, de holnap vagy jövő héten foglalkozok vele aprólékosabban. Gyanítom, az általad is említett ellenállás probléma lesz, meg fogom mérni őket amint lesz időm, de ha valaki találkozott ezzel a konkrét hibával annak a segítségét is megköszönném, így a felesleges köröktől megmentene. Sajnos a típus azonos relé eléggé húzós áron megy (5000Ft környéke), ezért akartam fele annyiból megúszni, de biztosan megszívtam vele jelen állás szerint.
Kernel:
A csere oka a sokszor asszimetrikusan szóló két oldal, illetve ritkán torzabb hangzás, szétszedve az eredeti relét, látszik is a "sülés" a pogácsákon. Mióta bekerült az új, az eddigi problémák megszűntek, helyette jött a lekapcsolás, ami ezelőtt sosem volt. Például, ha gyorsan elforgatom a balansz potméterét, egyből le is lövi magát, másra nem érzékeny, kivéve a hangerő állását.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert már az agyvérzés kerülget. Erősítőben cseréltem relét, az eredeti DEC DH2SU 24VDC 3A, a csere darab egy OMRON G5RL-1A-E 24VDC 16A. A problémám az, hogy csak alacsonyabb hangerőnél szól az erősítő, ahogy picit oda tekerek neki, egyből old a relé, majd pár másodperc múlva újra működik, ha a potméter lejjebb van csavarva. Okozhatja ezt az eltérő amper szám? Mindkét relé lábai megegyező helyen vannak, fizikai méretei tekintve gyakorlatilag egyformák, az új magassága valamivel kisebb. Az OMRON kupakját nem lehet leszedni, hogy bele lehessen kukkantani, így az gyakorlatilag egy kérdőjel belső szempontjából.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Érdeklődnék, hogy egy 12 Voltos ventilátor maximális sebességét, mekkora értékű ellenállással tudnám csökkenteni, ~30%-al? Sajnos speciális légkavaróról van szó, ezért csendesebbre nem tudom cserélni, az ellenállásos módszer lenne a legegyszerűbben kivitelezhető.
-
orion1025
őstag
válasz
Ereshkigal #49539 üzenetére
A kocka APLS potihoz legjobb tudomásom szerint nincs toldó, de ha az ebay berkein belül nincs, akkor sehol. Barkácsolást javaslom, teljesen jól meg lehet oldani házilag is.
-
orion1025
őstag
Szép estét!
Gondoltam itt is megérdeklődöm a problémám, hátha előbb kapok rá választ, illetve több szem, többet lát.
Még nem végeztem a
Pioneer ( A-223 ) erősítőm gatyába rázásával, idő
hiánya miatt, de némi problémám akadt vele.
Igazából megvétele után nem próbáltam ki sem a
balansz, sem a füles csatlakozót, és ma döbbentem rá, hogy egyik sem probléma mentes. A balansz
még nem is érdekelne, mert "középső" állásban
marad a hangkép, ha tekergetem, ha viszont fülest
csatlakoztatok, akkor szól, de a hangfalak is vele
együtt. Nem tudom hol keressem a probléma okát,
illetve van-e összefüggés a két probléma között, ebben kérnék kis információt. Komplett service manual-t tudok mellékelni, ha az
segíthet az ügy megoldásában. -
orion1025
őstag
válasz
Kernel #47866 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Igazából a Hi-Fi-s hang módosításhoz pár dolognak tényleg köze van, de túlnyomó részük csak belelátás, illetve majomkodás, ezt én is jól tudom. Csak azért érdekelt volna, hogy van-e valami öregedési periódusuk, mert nem veszedelmesen drága a cseréjük, de ennek fényében akkor feleslegesen nem költök rá.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Egyszerű, ám számomra annál fontosabb kérdéssel fordulnék Hozzátok. A végfok IC tud "öregedni" 10-20-30 év után?
-
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy 9PIN-es RS232 csatolóról, le tudok-e venni fix 5V-ot? Találtam egy leírást, miszerint a 9-es érintkező ezzel az értékkel rendelkezik, de rutinosabb fórumtársaknál is érdeklődnék.
-
-
orion1025
őstag
Ismét segítségre lenne szükségem, Tőletek, Szakiktól!
Nem olyan rég vettem egy sztereo erősítőt, amivel az lenne a problémám, hogy ha nincs a bemenetre kötve semmi, akkor maximumra feltekerve is csak halk alapzajt hallani. Ellenben ha már egy RCA kábelt csatlakoztatok hozzá, aminek a másik vége nincs sehova sem bedugva, akkor már magasabb hangon berreg, ráadásul negyede hangerőn elég jól hallani. Minél hosszabb a kábel, annál jobban hallani ezt az alapzajt. Kérdésem az lenne, hogy mit tudok csinálni ezzel a kellően idegesítő jelenséggel? Próbáltam már műanyag házas RCA-t, mert a régi kábelemen fém volt az egész csatlakozó, de az sem segített. Árnyékolt kábellel sikerrel járhatok, vagy ez erősítőn belüli probléma lesz?
-
orion1025
őstag
válasz
Lompos48 #45329 üzenetére
Holnap elmegyek venni 24.576MHz-es kristályokat, mert már érdekel, hogy van e hallható különbség a kicsi és a nagy között. Az egyetlen bajom csak az, hogy a gyári kondenzátorok és a kristály is cérna vastagságú lábakkal rendelkezik, így sosem könnyű ezeket esztétikusan cserélni.
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Újra hozzátok fordulnék, remélem tudtok segíteni. Van egy törött hangkártya kristályom, amin az alábbi szerepel: 24x5E5
Ez milyen értéknek felel meg?
Köszönöm a segítséget!
-
orion1025
őstag
válasz
Lompos48 #45182 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod!
A fólia egy REMIX C219, így akkor ott nem lesz polaritás kérdés ezek szerint.
Ellenben még eszembe jutott, hogy van egy huzalellenállásom (kerámia házas), de az értékeiben nem vagyok biztos.
Az alábbi szerepel rajta:
SECI RYH 5 A3
2R2 J8618Ezek szerint 5W-os és 2,2Ohm-os?
-
orion1025
őstag
Üdvözlet mindenki!
Érdeklődnék, hogy bipoláris elektrolit kondenzátornál (fekvő) honnét tudom a polaritást, ha nincs a burkolatán jelölve? Azt tudom, hogy a pozitív lábat jelölik ezeken.
Másik kérdésem: fólia kondenzátornál nincs polaritás, ha jól tudom?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
orion1025
őstag
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
orion1025
őstag
-
-
orion1025
őstag
Nem tudja valaki, hogy ilyen pici diódát mivel lehetne helyettesíteni?
-
orion1025
őstag
Köszönöm kimerítő válaszod!
Természetesen a végső helyén ellenállás után lennének kötve, csak gondoltam én, nem biztos tolerálnák a fordítva bekötést, mint a hagyományos dip led.Multiméterrel sosem próbáltam ilyet, forrasztó pákával sikerült már párszor halvány fényre bírnom telefonos smd ledeket a kiforrasztáskor, de az egy teljesen más szitu
-
orion1025
őstag
Srácok!
Van egy Hi-Fi-m, amihez nincs távirányító, de vettem egy univerzálisat hozzá, ami (természetesen) nem kezeli, mert a kód listában nincs Samsung Hi-Fi.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnám megnézni, hogy egyáltalán jó-e a vevő része?Sajnos a gyári irányító hozzá egy vagyon, így nem szeretnék 5000-5500 Ft-ot feleslegesen kidobni, ha nem jó az infra rész.Egyáltalán ezek milyen arányban tudnak meghibásodni? -
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
Egy kis segítséget kérnék Tőletek, szakiktól.
Vettem pár hete egy Samsung LED TV-t, amin hang kimenet csak optikai kábel és jack csatlakozó formában van.Valaki meg tudná mondani, hogy ez a mini jack néven futó dolog pontosan micsoda?Egyáltalán TRS vagy TRRS lehet?
Termékinfóban ez szerepel:
1 x headphones ( mini-phone stereo 3.5 mm ) -
orion1025
őstag
válasz
Kernel #40017 üzenetére
Igen, nem egyszerű eset már, eddig csak a fejfájást hozta magával, ezért is tervezek már váltani, nem akarok többet bíbelődni vele.Mellesleg elég szépen szól, már amennyire egy belépő szintes erősítő tud, ezért ragaszkodom még valamennyire hozzá.Nem tudom testelés ügyileg mennyire játszik kulcsszerepet az, hogy maga a fémváz amire épülnek a nyákok, hasonló mint a galvanizált lemez, így előfordulhat nem megfelelő kontakt?
-
orion1025
őstag
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.Van egy stereo erősítőm, ami minden bemeneten relatíve hangos alapzajt produkál, hiába nincs ezekből a bemenetekből csak kettő állandóan használva.Ha viszont ráteszem a kezem a fém burkolatra, akkor ez az alapzaj megszűnik szinte teljesen.Gondolom test probléma lehet valahol, de merre keresgéljek?
-
orion1025
őstag
Egy egyszerű kérdésem lenne:
Milyen módon tudnék plusz 2db ledet, egy erősítő hangerőszabályzó lede után kötni? -
orion1025
őstag
Na meguntam az erősítő csesztetést, így szétborítottam.A potit szétszedtem, kontakt sprayvel meg egy kis fülpiszkáló+zsebkendő kombóval kitakarítottam makulátlanra, meg a testelését is újra kábeleztem.Érezhetően jobban szól picit be-és kikapcsolt loudness mellett is, és még nem voltak halkulások, szörcsögések, miegymás tünetek.Kíváncsi vagyok mikor kezd el megint rángatózni...
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
válasz
#22145024 #34420 üzenetére
Direkt emiatt újra lett kábelezve minden az elején, még a poti csere előtt, tehát ott semmiféle gond nem lehet ebből.Mérőm jelenleg sajnos nincs, összeugrott rajta a folyadékkristályos kijelző, így maximum szakadásmérést tudok rajta csinálni.Majd valamikor beszerzek egyet, mert nem sok olyan dolgot csinálok amihez kéne, ez is egy kövület volt már
Az izzókat pedig akkor kipróbálom kisebb feszültség mellett, bár fogalmam sincs mikor kellene azoknak világítania.Több részes erősítő alapjáraton, és az izzók csatlakozója a hátlapi résznél helyezkedik el, arra felé ahova a hangszínszabályzót meg miegymást rá lehet csatlakoztatni.
-
orion1025
őstag
Újabb segítséget szeretnék kérni.
Adott egy erősítő, aminek a potiját kicseréltem, így bizonyos dolgok megszűntek.Ellenben úgy fél óra járatás után, egyszer csak a jobb csatorna elhalkul, és öklendezve szól.Puffer kondit kizárnám, mert akkor az elejétől fogva szarul szólna szerintem.Az segít néha rajta, hogy minden csatlakozót kihúzok, majd újra bedugiszálom őket, bár elég ritka esetben sikerül ez a mutatvány.Merre keresgéljem a hiba okát?
A másik kérdés az lenne, hogy a képen látható égőket milyen áramerősséggel tudnám kipróbálni, hogy működnek-e?Gondolom 3V nem vágná őket tropára?!
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
válasz
Reggie0 #34384 üzenetére
Gondoltam csak úgy fog menni, de holnap szétkapom a gépet és egy tolómérőt vagy vonalzót mellé rakok
Ja és nem mellesleg hogy az istenben tudnám leforrasztani a helyéről?Ez volt az elsődleges tervem, hogy kicserélem a jobb oldalira, de sehogy sem fér oda az ónszippantó, alányúlni meg nem tudtam semmivel.Ezért maradt az a része, hogy lepattintom a fém tetejét, és belekukkantok.Kapott egy kis kontakt spray-t is előtte, az sem segített rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest