Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz Barret001 #84619 üzenetére

Ami eszköz létezik, az kereskedelmi forgalomban beszerezhető formában kellene / esetleg mini breakout boardon. A lényeg, hogy régi telefonból kibányászni ha akármit tudok, az nem felel meg.

A linkelt vibrációs motort a HE store-ban találtam. Fő problémák vele, hogy (1) zajszint túl magas, a vibrációnak örülök, de az audio-nak nem, (2) fogyasztás túl magas, (3) teljesítményből sem kell akkora, (4) méret lehetne még kisebb.

Azon gondolkodtam, hogy talán valami piezzo elemből létezik jelentősen kisebb teljesítményű, de ugyan úgy vibrációs elem. A magam részéről nem ragaszkodom feltétlenül finommechanikai csodákhoz. Lehet tisztán elektronikus. Persze hogy létezik-e olyan, meg főleg csendes formában, azt nem tudom.

Aztán még mesterséges izomról találtan youtube videót, de a gyakorlati működési sebességéről nincs specifikált hírek, hogy alkatrészként létezne bármi, szintén nem találtam hírét, és a linkelt videóban valami említés volt másfél percnél, hogy a feszültség igény irtózatos. Szóval ez a koncepció talán nagyon tévedés a számomra.

Dióhéjban: még koncepció szintjén is keresgélek. De főleg konkrét termék linkek jönnének jól.

Új hozzászólás Aktív témák