Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
tordaitibi #83101 üzenetére
Köszi a tanácsot.
Eddig ott tartok hogy természetesen a döglött akkuról nem tudott semmit sem.Viszont ha aksi nélkül csak úgy bedugtam, majd a menüjében bekapcsoltam a bypass módot, azt feltételezve hogy mint áramkör átengedi az áramot, nem akar kiadni feszt. Az "inverter rész bekapcsolása" kézikönyve szerinti módszerre se reagál a kimeneti oldalon.
Kérdés tehát hogy találkoztatok olyan online szünetmentessel, ami ha tönkrement az aksi, akkor utána az első áramtalanítást követően aksi cseréig gyakorlatilag egy feszültség és frekvencia ellenőrző berendezésen kívül semmire sem jó papír nehezék?
Még most fogom belepórálni a fenti 2 db aksival, hogy jó-e a megérzésem. Csak az aksikat majd még riasztóban szeretném üzemeltetni utána, azért lettek eredetileg bevásárolva, csak időközben befutottak ezek is.
A kézikönyve időnként furcsa dolgokat ír, nem minden úgy van, ezzel kapcsolatban így fogalmaz:
"5. A bypass funkció bekapcsolása után, ha az UPS-t csatlakoztatjuk a hálózathoz a készülék
elindul és bypass ágra kapcsol. Ebben az üzemmódban nincs akkumulátoros védelem."Mondjuk a "7.2 Hibaelhárítás" részen is azt írja hogy:
"Az ups nem kapcsol be az ON billentyű megnyomásakor: Hiba oka: Nincs csatlakoztatott akkumulátor..."Csak azt nem értem hogy miért nem engedi át az áramot...
Ebből feltételezem hogy kínaiak lespórolták a fedélzeti gomb elemet, így döglött aksi esetén nincs ami rávegye a beállítás tárolására.
A pontos típus tehát:
SPS MID1000RTI 800w/1000va, 0.8Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest