Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm az infókat!

Ok, szóval akkor a 12V-on nem is fog tudni akkora szívó erőt produkálni. Végülis a kamionba vettem.
Az oldalsó "csepp" alakú szellőztetőt kivéve, tudom tapogatni.
A túláram nem tudom, hogy mennyitől kezdődik, 23,5-25,3V amit kitol a csatlakozókon, akksi töltöttségtől függően, most 24,2V-ot mutat. Járó motornál 29,2V-ig megy, de úgy nem kívánom használni.Mint minden kínai terméknél, a minőség rizikós. De, ha tudsz, tudtok, ajánlani stabil megbízható, ezzel megegyező paraméterekkel rendelkező motort, akkor azt szívesen fogadom.
Ezt igazán csak kísérletből vettem, mert ezen van legalább paraméter. Az eredetin semmi nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Thermalright Assassin X 120 V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold