Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hujikolp

őstag

válasz ReJim #5069 üzenetére

Üdv!
    Ha ebban az állásban a 2 érintkezőt beledugom a konektorba, akkor megméri az 50Hz-t? Nempróbáltam még ki, mert nemakarom tönkretenni a műszert, meg balesetet sem szeretnék, inkább kérdezek :K

5070: Ebben a specifikációban nem ír sajnos erről a funkcióról, folytonosság van meg hangjelzés, de az egymással párosul, ha nem szakadt a vezeték, akkor fütyül.

Lenne még egy kérdésem :) Scanner-ben van egy vékony fénycső, váltó 24-et kap, majd egy kis kapcsolás ami gondolom kicsit feljebb transzformálja, majd a fénycsőre rávan kötve. Naénmármost a műszert beállítottam ACV-re 200-asra, majd hozzáérintettem a fénycső 2 kivezetésének forrcsúcsaihoz, és meglepődtem, hogy a fénycső kialszik, ahol hozzáérintettem az érzékelőt, ott kis szikra átugrott mielőtt teljesen hozzáért volna, és a műszer ekkor elkezdett fütyülni :D Ilyet sem tapasztaltam, gondolom próbálta jelezni, hogy valami gond van. Átraktam 600-ra majd megismételtem a kisérletet. Az eredmény ugyanez olt. Megpróbáltam DCV-n is, de ott is ugyanez volt. Ezt már csak a kíváncsiság miatt csináltam. Szerencsére nemlett baja, minden esetben csak egy pillanatra érintettem rá, és gyorsan letudtam vonni a konklúziót.
    Körübelül mennyi áram mehet abban a kis csövecskében? Mennyi bemeneti amper kelhet neki?

• becuszabi

aktív tag

válasz ReJim #5069 üzenetére

Elvileg igen, de eddig még nem találtam a neten egy olyan leírást sem, ami bizonyítaná, hogy konkrétan ez a típus tud frekit is mérni...sz'al így most nem tudom :F

mod.: na tessék (én is ezt találtam :D)

Új hozzászólás Aktív témák