- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
sörösló #29563 üzenetére
Persze a szkópot is illene ilyen esetben biztonsági trafóra kötni hálózatfüggetlenül, de hát ugyi az a Lusti törp...
Erre találták ki a hordozható dupla szigetelésű szkópokat, amiknél még a 2 csatorna földszálai is el vannak egymástól duplán szigetelve. (anno mTEK212, 213, 214, 222 - csak már akkor is méregdrágák voltak).
-
moha21
veterán
válasz
sörösló #29563 üzenetére
2A védőföld nélküli csatlakozást meg tényleg nem kell tárgyalni. Akinek már le kellett vágni a szkópról a tirisztorhíd miatt, az tényleg tudja, egyébként meg szigorúan tilos! Persze a szkópot is illene ilyen esetben biztonsági trafóra kötni hálózatfüggetlenül, de hát ugyi az a Lusti törp... "
HEhe azért írtam a biztonsági tr.-t .
Tökéletes megfogalmazás egyébként, én annyit szoktam mondani, hogy aa befolyó és az elfolyó áramok összegét figyeli jó üzemi szigetelés mellett.
Példának meg inkább bojler, fűnyíró illetve a kedvenc a betonkeverő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED86T 127 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13T Villámgyors teljesítmény, hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest