Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Hogy fejezzem ki magam? Az ég és föld az kevés jelzőnek. Eddig egy Behringer MS16-os hangfallal hallgattam a tévét. A tévé hangszóróihoz képest az is nagyon jól szólt, de hiányzott az a "mozi" érzés. Biztos tudod mire gondolok, olyasmire, mint amikor két ember beszélget normál hangerővel és felrobban mellettük valami. Ez a behringeren puffnak hallatszott, most pedig olyan érzés, mintha tényleg mellettem robban volna fel a cucc.
Nem kell hangosan hallgatni ahhoz, hogy értsem a beszédet és élvezzem a robbanást, talán még annyira sem kell felhangosítanom, mint a behringereket kellett, hogy értsem a beszédet.
Kristálytiszta hangja van a cuccnak, de ha ilyesmiben gondolkodsz, előbb nézd meg a jelforrásodat, hogy ki tud-e adni 1Vpp jelet és legyen benne hangszínszabályzó. Ha a tévéd fejhallgató kimenetén lehet szabályozni a hangszínt, akkor az tökéletesen megteszi. Az enyémen (Philips 32PFL5606H) érdekes módon nem lehet, sőt a hangerőt is csak a menüben lehet fixen beállítani, ezért kellett külön készítenem egy távirányítós hangerő és hangszínszabályzót. Loudness nélkül csak a bass és a treble-vel tökéletesen be tudtam állítani a kívánt hangszínt, nem kellett hozzá százcsatornás equalizer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold