- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
Lompos48 #10955 üzenetére
Onnan indult hogy nem megy a tióda munkapontbeálítása, azóta meg már bejártátok a digitális technika minden varázslatát! Most akkor csövest épít ez a jóember, vagy félvezetőst? A kettőt kavarni szerintem nem igazán okos dolog. A csöves tisztán analóg technika, megvannak a szépségei, meg a hátrányai is. Vájtfülűeknek biztosan szebb a csöves hangja, de az 5.1 hangzást sztem nem erre találták ki. Valahogy nem kerek nekem ez az egész... Bocsi, lehet hogy hüle vagyok, de az istennek se értem hogy mi akar ebből kijönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest