Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinnokina
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
akkor passzolok, nekem nem ír ki eid számot

-
Shinnokina
tag
nem szeretném a szolgáltatói simet esimre váltani. meg sokra nem megyek vele, ha mégse működik, csak szívni fogok, visszaállítattni, mittudomén milyen adminisztrációja van. Ha a *#06# nem mutat eid számot, a készülék hardveresen nem támogatja az esimet, minden szakoldalon ezt írják.
-
Shinnokina
tag
ez sajnos nem elég. ez csak a UI-ban van így (nem törlik ki a gombot, nem tudom miért, a nem kopmatibilis készülékeknél sem.). *#06# kódot ha begépeled a tárcsázóban és nem látsz EID számot, csak IMEI-t, a készülék hardveresen nem támogatja az esimet, akkor se, ha szoftveresen oda van írva
-
Shinnokina
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Oneplus 13 van nekem most, és nincs benne esim. Hiába van a UI-ban benne (a menüben ott van a hozzáadás gomb), de hardveresen nincs támogatva. A *#06# kóddal lehet ezt ellenőrizni, ha csak az IMEI számot adja fel, és nincs EID szám, akkor nem képes esim kezelésére sajnos
-
Shinnokina
tag
Sziasztok! Aki magyarországon vásárolt 13R-t (pl. Alzán), most van benne e-sim vagy nincs?? A oneplus hivatalos oldalán az összehasonlító táblázatban nincs benne az e-sim, az alza leírásában meg igen. Nekem fontos lenne EU-n kvüli utazásokhoz, hogy tudjak letölteni e-simet és ne kvadrágán kelljen roamingolni, de így nem merek rendelni
Ugyanez a gondom az új flagship 15-össel is, a oneplus oldalán meg sincs említve az e-sim, az alza szerint meg van benne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt írtam fentebb is