Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dropi
aktív tag
Ja és mégegy kérdés. A Philips 806 szólt X óránként, hogy frissítené a pixeleket, de a Hisense nem foglalkozik ilyesmivel. Neki van alapból valami védelme, amit megcsinál, vagy én indítgassam el napi egyszer ezt a 10 perces műveletet?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz rainman72 #5356 üzenetére
Nekem szólt csomószor, egy ideig el lehetett halasztani, de aztán talán a második halasztás után mar megcsinálta. Mondjuk nekem napi 14-16 órát megy a tévé egyfolytában
Na ezt akkor megfigyelem, köszi.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Pityu89
senior tag
Sajnos akkor nem tudom. Amazon sticken van külön app amivel be lehet állítani a frekvenciát külön, távirányító gombjára téve.
Ne indítsd el naponta. Megcsinálja magától amikor szüksége van rá. Úgy veszed észre hogy kikapcsolás után villog a standby piros led és később kattan a relé benne. Ekkor végzett a frissítéssel.
-
zseko
veterán
Kb. négy óránként csinálja - HA akkor kikapcsolod a tévét
Szóval négy órányi üzemidő eltelte után lefuttat egy frissítést a tévé kikapcsolásakor, persze ha nem négy órát használod egyfolytában, hanem mondjuk tizenkettőt, akkor is csak 1x csinálja meg, kikapcsoláskor.
Legalábbis így olvastam, azt hiszem a kézikönyvében van ez leírva.
De a bekapcsolásjelző ledből látod mikor frissít, olyankor villog kikapcsoláskor (nálam úgy van beállítva, hogy akkor világít mikor ki van kapcsolva, használat közben nem), és hallani is lehet, hogy nem akkor kattan mikor kikapcsolod hanem később.HR24.hu
-
dropi
aktív tag
-
rainman72
nagyúr
Szerintem jónak tűnik az új [55A85H]
Az A8G-hez főleg fejlődött.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
kelly416
veterán
Ez a távirányító programozható, vagy egyaltalán nem? Csak egy Disney+ gombot szeretnék, ha lehetne.
-
dropi
aktív tag
Még van még kérdésem
1., Honnan látom, hogy miylen Vidaa verzióm van.
2., Most német région vagyok, van-e valami plusz benne, vagy jó a magyar?
3., A Smooth motionnél, a különböző előre beállított verziók pontosa min és mennyire módosítanak? És melyik módosít a legjobban? És sporthoz közvetítésekhez melyik a legideálisabb?Köszi.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
zseko
veterán
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízható, jó választás a Hisense 40A4BG típusa? Az okos rendszere használható, pl youtube?
-
dropi
aktív tag
Király, köszi szépen Ezek a megnevezések nekem ennyire nem voltak egyértelműek
Másik kérdés Disney+-on kipróbáltam az IMAX módot olyan filmmel, ami így van fent (Lightyear), viszont kepbeallitasoknal a DV módok jönnek elő, honnan tudom h valóban IMAX módban nézem? Ti probaltatok már?Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Cartmenn
tag
válasz SPeti1984 #5379 üzenetére
Akkor gondolom elég neked a Fullhd? Amúgy ebből is látszik elég alap ,de azért általában úgy rakják össze szerintem hogy bírja amit fullhd-ban szolgáltatnia kell.Bár ha meg van mennyi a keret amit rá szánsz, én vennék innen olyan árban inkább magasabb kategóriásat pld (innen vettem a u8qf-t hibátlan volt,16nap üzemórával )
: https://depostore.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-smart-tv-qled-tv-oled-tv-4k-tv/4k-tv.html -
Frankie65
csendes tag
Sziasztok!Tegnap volt egy áramszünet és utána a tv percenként bedobja a hdmi infót a thome box használata közben.Ez direktben megy a kábellel a tv-be.A Zidoo a denonból megy az earc hdmi csatiba azzal nem csinálja ezt. 2 percre ment el az áram kb.
Tapasztalt már valaki hasonlót?65u8gq a tv. Mit lehetne tenni ezzel,gyári visszaállítás nélkül lenne jó ha menne a dolog.[ Szerkesztve ]
LG V 30+ 128GB,Z10Pro,Hisense 65U8GQ,Denon AVR S-750,Himedia Q10Pro,Mecool KM6 Deluxe
-
zseko
veterán
Az az értelme amit írtak. A szokásos 2,4:1 képarány helyett 1,9:1 képarány van, a film teljes, vagy egyes helyein. 26%-al nagyobb a kép. Ennyi, semmi több. Hanghoz nincs köze, mert ez kép, nem hang, nincs összefüggés a kettő között.
HR24.hu
-
juhi56
tag
Sziasztok.
Van egy hisense 65A7GQ tv. Hogy lehet az e-kézikönyvet letölteni a tv-ről, hogy laptopon megnézhessem.
A válaszokat előre is köszönöm. -
kuthim
tag
Sziasztok, most jo aron van a Hisense 55U7HQ az Euronicsban [link] 203.999 HUF, akit erdekel.
-
Csicsóka
őstag
Köszi az infót. Nálam nem szempont a játék, ezért lehet hogy elég lenne az 55E7HQ. Persze hogy ha nincs valami különösen nagy gond vele. Visszaolvastam kb egy évet itt, nagyon rosszat nem emlékszem hogy írt volna bárki is. (Durva bevilágítás, foltosodás, nagyon rossz betekintési szög.) Hogyha valaki tud még infót róla szívesen olvasnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest