Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
Jaja. A Valorant anti-cheatje, a Riot Vanguard is beszólt nekem az OpenRGB szoftverre, mert rendszermag közeli elérést akart és nem engedte futtatni. Le is töröltem, az MSI saját RGB vezérlője amúgy is tökéletesen ment. Mivel a szoftver folyamatosan fut a tálcán és szólt, ezért a játékbeli ban-t szerintem egyszerű elkerülni. Manapság már egy játék is önmagában is olyan erős védelmet ad, hogy hihetetlen
Nem kell ide vírusirtó meg ilyenek. Nekem nincs vele problémám egyébként, inkább legyen néhány fals pozitív, minthogy beengedje a kártevőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Windows 10
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem kell ide vírusirtó meg ilyenek. Nekem nincs vele problémám egyébként, inkább legyen néhány fals pozitív, minthogy beengedje a kártevőket.