- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
Igen tudom, de azért nem veszek külön kábelt, hogy a CEC ne legyen benne. Nálam minden egység a gyári HDMI kábelekkel megy tökéletesen. A TV-n amúgy sincs HD hang amiért esetleg a kényelmi funkciója miatta az ARC engedélyezni kellene, hogy HDMI kábelen menjen a hang. Így meg 1 optikai kábellel több van az erősítőben, de elég nagy, úgyhogy elfér benne. A képe meg tökéletes ARC nélkül is. Na mindegy, ez csak egy ötlet volt.
-
SunMount3r
Topikgazda
Lehet túlbonyolítottam az elképzelést, ez zavart meg: addig nem vált vissza, amíg egyszerűen csak az erősítő egy másik bemenetét is használom-> ebből sok variációra lehet következtetni, hogy hogyan is van összekötve, az egyik pont az volt amit kérdeztem. (Soha nem volt még erősítőm és nem is foglalkoztam annyira velük, ez van.
) Konkrétan azt (is), hogy az ARC az erősítő egy másik kimenetén/bemenetén egy külön kábellel van megoldva. Mármint a TV és az erősítő között. Természetesen tudom, hogy működik az ARC (és hogy nem kell hozzá feltétlenül külön kábel), csak a kombináció nem volt egyértelmű.
Mind 1, megírom a Futeko-ra, hogy az ARC-nak és a forrásváltásokhoz (is) lehet köze a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- További aktív témák...
- Quantum ES4 // ÚJ // Számla+Garancia //
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Cambridge Audio Dacmagic DAC Kiváló állapot, dobozában!
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest