Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
GAMBIT
ez komoly? KÖZE nincs az extractionhöz. Semmi, 0.
A dark zone jó példa igen.
Engem a katonás realizmus sose vonzott. CS-t is ezért skippeltem Valorantot meg szeretem. Destinyt is szerettem van 2 ezer órám, Apexben is sokezer órám van, nekem a fantasy/sci fi mindig jobban feküdt, sima katonás boring.
Én biztosan sokat fogom játszani pedig nem vagyok content creator, szinte csak PvP shooterekkel játszom, mindig egyet mainelünk és abban legmagasabb rankba megyünk, aztán amiíg van benne élet vagy nem unjuk meg azt nyomjuk és semmi mást. Apexnél ez évek volt (ott versenyeztem is) Destinybe visszatéregettünk rendszeresen és akkor comp/trials only, dia/top500 elo, 2+ kd, overwatch régebben még 2020 előtt stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez komoly? KÖZE nincs az extractionhöz. Semmi, 0.