Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Hidi^ megkárosítottjait keressük! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1001) Hawk válasza KrAt (#1000) üzenetére


Hawk
csendes tag

Valóban ...2nap lehet kevés...csak az a furcsa, hogy csomag meg 1nap alatt ott volt...de természetesen ha mégsem lesz belőle jövőhét elején sem pénz, akkor most használt ki utoljára.... ;] :(((

Anyuka tel.számát tolja már el valaki PÜ-ben...

Hawk

(#1002) peterszky válasza Hawk (#1001) üzenetére


peterszky
őstag

csak addig kell várnod amíg eladja másnak :D

What else you gonna do on a Saturday?

(#1003) sasa311 válasza Hawk (#1001) üzenetére


sasa311
veterán

kérésed számomra parancs, PÜ ment.

Peterszky: :DDD kábé :(

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1004) cortez25 válasza rlazol (#967) üzenetére


cortez25
aktív tag

Helló!

Bocsi a hozzászólásért ,de szerintem nem kellene bannolni, egyszerű prakitkus ok miatt....szerintem rosszab, ha itt van köztünk megbélyegezve,minhogy újoncként újraregel és ne adj' isten 1-év múl születik egy ugyanilyen topic ....

Persze nem feltételezve hidiről, hogy a továbbiakban is esetleg át akarna akárkit is verni.

Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

(#1005) Hidi^ válasza Hawk (#994) üzenetére


Hidi^
tag

Átvettem..

''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''

(#1006) Hidi^ válasza szabi6k (#995) üzenetére


Hidi^
tag

****** a szaros

''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''

(#1007) Silencer83 válasza Hawk (#1001) üzenetére


Silencer83
addikt

en legutoljara amikor igy postaztam egy nap alatt megkapta az illeto, en meg egy hetet vartam ra, azaz 5 munkanapot h megkapjam a penzt :U ,szoval nem kell egybol fantazialni :o

[Szerkesztve]

(#1008) sasa311 válasza Hidi^ (#1006) üzenetére


sasa311
veterán

[Moderalva]

Hawk: Nekem is 3 nap volt mire az utánvétből pénzt láttam

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1009) tiv83us válasza sasa311 (#1008) üzenetére


tiv83us
veterán

Hagyjuk mar abba a minositgetest. Meg lett beszelve, hogy enyhen szolva is ''csunya'' dolgot muvel hidi^, de mostmar azon kene dolgozni, hogy hogyan hozzuk rendbe az okozott karokat es hogyan masszon ki mindenki ebbol az egeszbol a leheto legjobban.

Hidi, te pedig ne szolj egy szot sem inkabb, nem vagy abban a helyzetben. /Jelzem, hogy mas se szologasson be, mert csak szitjatok vele a tuzet/.

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#1011) rlazol válasza cortez25 (#1004) üzenetére


rlazol
addikt

nem értek egyet. új nicket a régi mellé is csinálhat, amikor akar, piacozás céljából, ha úgy érzi, hogy a történtek számára üzleti hátrányt jelentenek. Ha viszont bannolják, akkor a modok az ip cím meg még a jó isten tudja milyen varázslat segítségével követni tudják a reinkarnálódásait (nézz csak be a ''Jogos Moderálás'' című Fórumba - [link]!), és azokat is törlik.
Másrészt a fórum (legalábbis nekem) nem elsősorban a piacból áll. Ez egy tágabb értelemben vett közösség, ahol segítséget kérünk és kapunk, megbeszéljük a napi történéseket - politika, vallás, foci stb, megyünk LAN partyra meg focizni meg stb. NEM AKAROK ilyen ember társaságában közösségbe járni, még virtuálisan se.
A PH!-nak vannak működési alapelvei, amiket sorozatosan megsértett. Az alapelvek értelmében ezért ban jár. Ennél jóval kevesebbért is tettek már ki emberkéket. Ennyi.

[Szerkesztve]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#1012) padee válasza szabi6k (#1010) üzenetére


padee
tag

miert ne lenne, mar folyamatban van a dolog. nem kellene ennyire pesszimistanak lenni.

(#1013) t_ferenc válasza rlazol (#967) üzenetére


t_ferenc
őstag

eddig csak olvasgattam a topicot, de most úgy érzem nekem is szólnom kell:

ezzel a hozzászólással együtt hadd reagáljak a #971-es hsz-re is.

''t_ferenc - ő csak szimplán sokat várt a VGAkarijára. annyira, hogy egy ízben kérte a fórumozókat, hogy a piacra kitett cserekarit ne vegyék meg, amíg az övé meg nem jön...''

tehát, ha megengeditek, akkor leírnám, hogy mi is történt valójában. én nem csak szimplán sokat vártam a vga cserekarimra, hanem végig abban a hitben tartott hidi, hogy már réges régen elküldte az akkor már engem illető kártyát, miközben ez nem így történt. - az én his x800 xl karimat cseréltem hidi x800 pro vivo karijára 1:1-ben -. hidi kolléga azt állította, hogy még aznap este elküldte - ez volt szerda - a cserekarimat. én azonban csak másnap reggel tudtam küldeni az enyémet, ami meg is érkezett pénteken. időközben én meg csak vártam. hidi folyamatosan azt bizonygatta nekem, hogy ő már föladta az akkor már engem illető x800 pro vivo karit. csakhogy miután többszöri kérésre sem adta meg a csomag postai azonosítószámát és még a rákövetkező héten kedden sem ért hozzám a csomag, így egy kicsit kutatkodtam és végül az anyukájával beszéltem. ekkor derült ki, hogy hidi mindvégig hazudott, mert azt állította, hogy már úton van a kártya hozzám. ekkor kapott értelmet az egész ''mégsem adom meg a csomag postai azonosítószámát a többszöri ismételt kérések ellenére sem'' dolog. ezalatt hidi elkezdte árulni az én x800 xl karimat itt a ph!-n [link]. és igen, ekkor valóban írtam a topicba és kértem, hogy amíg nem érkezik meg a nekem szánt kártya, addig jegelje mindenki hidi ezen üzletét, mivel addig nem teljesül be az üzlet. utólag is nagyon köszönöm mindenkinek, hogy tiszteletben tartotta kérésemet. :R utóbb már - közvetlen mielőtt az anyukájával beszéltem - az msn-en sem volt fönt adri; bár nem tudom mit gondolt az egész dologról, hogy tudna kibújni a felelősség alól. mert hiszen mindenképpen rájöttem volna, hogy nem az a dátum van a postai pecséten, mint amit ő állított feladási dátumként. de nem is ez a lényeg. ezen dolgokon felül még voltak apró bosszúságok, de ezekről most inkább egy szót sem mondanék.

magyarán: nem csak szimplán sokat vártam a cserekártyámra, hanem szépen meg voltam vezetve és a legrosszabb az volt, hogy nem éreztem semmi megbánást sem hidi részéről. azt is le kell szögeznem, hogy megkaptam a kártyát és az egyezségünkben foglalt NB vizes blokkot is. igaz, hogy a blokkhoz nem volt semmilyen lefogató csavar és a dual vivo-s karihoz sem volt átalakító, bár az azért igencsak tartozék lenne. még szerencse, hogy volt itthon egy ilyen átalakítóm fölösben.

köszönöm mindenkinek a türelmet, hogy elolvastátok amit írtam. :R

if you fall seven times, stand up eight

(#1014) rlazol válasza t_ferenc (#1013) üzenetére


rlazol
addikt

érdekes, hogy temár beszéltél az édesanyjával, és ennek ellenére se hitte el, h Hidi sáros lehet, amikor -conrad- telefonált. Nagyon kiváncsi lennék Zolaa oldaláról hogy néz ki az MSI biznisz...

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#1015) Bandus99 válasza t_ferenc (#1013) üzenetére


Bandus99
őstag

Erdekes azert, ha mar volt telefontema regebben Hidi szavahihetosege , majd ismetelt telefon es meg mindig nem hisznek a szulok csakis a gyereknek........

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1016) !attis! válasza Hidi^ (#1006) üzenetére


!attis!
tag

[MODERALVA]

Azt irtad vegigolvastad a topicot, kar hogy az #1009-es hozzaszolas elkerulte a figyelmedet :(( - tiv

(#1017) t_ferenc válasza rlazol (#1014) üzenetére


t_ferenc
őstag

rlazol és Bandus99!

nekem azt mondta az anyukája, hogy hidi még csak 14, mire én: ez oké, de az üzlet még ettől üzlet. a lényeg: mint minden anyuka, ő is magára vállalta a felelősséget, hogy őmiatta nem lett föladva időben a csomag. igen skacok, csak nálam közben állt a gép darabokban. az idegeim meg egyre inkább hasonlítottak a darabokban heverő gépemhez.

én nem mondok semmit arról, hogy ki kinek hitt el akármit is, mert nem az én tisztem erről nyilatkozni. csupán annyit mondok, hogy nagyon rosszul esett hidi részéről, hogy nem igen éreztem a megbánás jeleit rajta. de legfőképpen az, hogy majd egy hétig átejtett. úgy, hogy én már közben réges rég teljesítettem az egyezségünk rám eső felét. mindentől függetlenül állatira megkésve ugyan, de mondjuk úgy, hogy tökéletesen teljesítette az ő részét is - kivéve az előző hsz-emben leírtakat -; csak a keserű száj íz maradt meg bennem. és erre nincs kárpótlás.

if you fall seven times, stand up eight

(#1018) rlazol válasza t_ferenc (#1017) üzenetére


rlazol
addikt

mint láthattad, nem találtam olyan fórumtársat, aminek legalább egy keserű szájíze ne maradt volna. Bocsánatkérést, megbánást ebben a topicban se fogsz találni...És ezek után egyek szerint a ban nem lenne bölcs dolog.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#1019) laci06 válasza rlazol (#1011) üzenetére


laci06
senior tag

Gondolom dinamikus IP-je van, illetve max vesz egy új hálókártyát, kb 2-3kért lehet kapni, használtan 1k, vagy egy csoki, és újra regelhet, hülyeség lenne bannolni..

(#1020) Lortech válasza laci06 (#1019) üzenetére


Lortech
addikt

1. hálókártyát felesleges vennie, mivel a mac addresshez se a modik se más a szolgáltatón kívül nem jut hozzá, de ha így is lenne, szoftveresen változtatható.
2. nem hülyeség bannolni, és nagyon remélem, hogy a moderátorok így is gondolják, hogy addig marad itt kisbarátunk, amíg minden tartozását lerója a károsultak felé, aztán repül. Semmilyen indokkal nem tudok elfogadni mást, és megbocsátani sem, hogyha nem így történne, és kétszer is meggondolom, mikor teszem be kedvenc fórumomba a lábam legközelebb.
Hogy regelne másik nickkel és úgy verne át embereket, ha banolnák..? Szerinted ezen a nicken fog továbbra is átverősdit játszani, ha esetleg ezt szeretné? Ha tényleg továbbra is folytatni akarja, akkor nem fog regelni másikat a leendő mellé (nem lennék meglepve, hogyhamár megtette volna)? Ugyanmár..
Ismerünk sokmindent az illetőről, és egy normális üzletnél ez elárulja őt. Ez a legnagyobb fegyver ellene. Én nem merném a helyében mégegyszer meglépni.


imho..

Thank you to god for making me an atheist

(#1022) Csaba....


Csaba....
senior tag

Viccet félretéve, miért nem kapjátok már el a gyereket? Nem igaz, hogy nem lehetne.
Nem csak beszélni kellene róla, hanem csinálni is valamit.

(#1025) joe69 válasza Csaba.... (#1022) üzenetére


joe69
senior tag

egyetertek veled (elkapas alatt persze nem a verest ertem), kabare ez az egesz ami itt folyik mar ket hete:(

[Szerkesztve]

(#1026) Eagl3


Eagl3
veterán

Veréssel, ti jobban ráfáznátok mint ő. Nemmintha bárki is lépett volna bármitis az ügy érdekében, azért egy szülői elbeszélgetést mindenképpen megérne a dolog. Érezhetően viszolyog ettől Hidi iperedés.
U.i.: Vajon tiszta útón szerzi meg a pénzt a kártérítésre? :U

Sok sikert!
UP!

(#1027) Hidi^ válasza Eagl3 (#1026) üzenetére


Hidi^
tag

igen, tiszta uton..

[Szerkesztve]

''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''

(#1028) sasa311 válasza Hidi^ (#1027) üzenetére


sasa311
veterán

Elképzelem, ahogy a Mekdonácba (óránként 200 ft-ért) kérdezgeted, hogy : '' Szia, mit adhatok?''.

LML(megvót) + Hawk(elvileg megvót?) + Knajf ==>17+25+22 => 64K
Mindez ca. 2 hét alatt.. Nem is fizethetnek rosszul a diákmunkák manapság, havi 130K tisztán.... Asszem megyek én is diákmunkára... :U

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1029) jasszer válasza sasa311 (#1028) üzenetére


jasszer
senior tag

Szerintem teljesen alaptalan a cinizmusod. :))

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#1030) Hidi^ válasza sasa311 (#1028) üzenetére


Hidi^
tag

leszálnál rolam??
LML nél egyáltalán nemvolt pénz dolog.. ughogy inkább lécci maradj csendbe..

''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''

(#1031) sasa311 válasza Hidi^ (#1030) üzenetére


sasa311
veterán

''LML:kártalanitva van''
Nem én írtam....


ja és nem :))


szerk: LOL ne mérgelődj, még gyomorfekéjt kapsz, az meg ilyen fiatalon nem jó dolog... ;)

[Szerkesztve]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1032) Hidi^ válasza sasa311 (#1031) üzenetére


Hidi^
tag

igen kártalanitva van!!
huzzál már innen

inkább hányingert..

[Szerkesztve]

''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''

(#1033) raczger válasza Hidi^ (#1032) üzenetére


raczger
őstag

figy, szerintem most ebben a helyzetben neked van a legkevesebb jogod beszólni

előbb kéne gondolkozni, aztán valamit eladni
az ilyen emberektől lesz a magyar társadalom egy nagy ratyi!

egyébként meg a szülőkkel valamelyik megkárosítottnak muszáj lenne elbeszélgetni, mint ahogy mindenki mondja

azthiszem itt a PH!-n meg lettél pecsételve!

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#1034) t_ferenc válasza rlazol (#1018) üzenetére


t_ferenc
őstag

jaja, bár én mondjuk, hogy 100%-ig ''kártalanítva lettem'' - nem szeretem ezt a szót, mert rám nem érvényes -, azért ezek után kétszer jobban meg fogom gondolni, hogy mikor kötök üzletet ismét látatlanban. már eddig is komolyan lecsekkoltam mindenkit, akivel boltoltam itt, mert ugye jobb félni,mint megijedni. mondom fura dolog ez, mert végül teljesítette felém hidi az ő általá vállalt részt, csak ugye közben vert át majd egy hétig. és ez bánt leginkább, hogy miután megkapta az ajánlottan, elsőbbségivel feladott csomagját, még mindig folytatta azt, amit elkezdett; magyarán váltig állította, hogy már úton van a csomag és biztos a posta a ludas.

én is hiányolom a bocsánat kérést és a megbánást ebből a topicból, bár adri a bocsánat kérést már felém megtette, miután kiderültek a dolgok és beszéltem az anyukájával; igaz, hogy a megbánásból semmit sem éreztem. de lehet, csak én érzem ezt így.

véleményem szerint a bannolás nem megfelelő megoldás.
1: mindenkinek adni kell esélyt a hibái helyrehozására - igaz, ehhez megfelelő módon is kell viselkedni;
2: kizárólag ideiglenes megoldás lenne.

úgy vélem itt, a ph! fórumán van olyan közösség, amely képes ésszerűen kezelni az ilyen helyzeteket. talán inkább ezen kellene dolgozni a mocskolódás helyett. szerintem.

if you fall seven times, stand up eight

(#1035) t_ferenc válasza sasa311 (#1028) üzenetére


t_ferenc
őstag

arra még nem gondoltál, hgy ilyen korban honnan van az ember fiának pénze? természetesen a szülőktől. diákmunkával ennyi pénzt, ilyen kevés idő alatt keresni lehetetlen. tudom, tapasztaltam.

if you fall seven times, stand up eight

(#1036) t_ferenc válasza Hidi^ (#1032) üzenetére


t_ferenc
őstag

már elnézésed kérem, de talán tényleg jobb lenne meghúzni magad legalább addig, amíg elülnek a tajtékzó hullámok a fejed fölött. hová raktad a realitás érzeted? még mindig nem érzékeled, hogy az indulatok további felhergelésével magad ellen dolgozol? talán érdemes lenne a viszatámadások helyett inkább visszahúzodni.

if you fall seven times, stand up eight

(#1037) sasa311 válasza t_ferenc (#1035) üzenetére


sasa311
veterán

Természetesen erre gondoltam én is. Csak jelezni akartam hidinek, hogy az a pénzmennyiség, amit ő itt pitiáner kis semmiségnek állít be az ma egy átlag munkás embernek egy havi jussa....

''én is hiányolom a bocsánat kérést és a megbánást ebből a topicból,''

Énis, ezért írok még egyáltalán ide :(

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#1038) rlazol válasza t_ferenc (#1034) üzenetére


rlazol
addikt

1: mindenkinek adni kell esélyt a hibái helyrehozására - igaz, ehhez megfelelő módon is kell viselkedni;
ettől az álszent dumától fel tudnék robbani. Nég egy esélyt? Öregem, ha te elcseszel vmit a munkád során és lesz a munkadódnak x milliós vesztesége, te kapsz még egy esélyt? Frászkarikát. Tőlem spec még a diplomát is vissza fogják venni, ha ilyet hibázok. Még egy esélyt a szőka nők kapnak abban a bizonyos viccben. Még egy esély akkor jár, ha látsz esélyt a változásra - Te látsz? Mert a hozzászólásaid alapján nem.

Ha valaki csal-lop-hazudik az viselje a következményeit! még ha történetesen szerncséje is van, és csak egy ban az.
Ez elvi kérdés. Én nem akarok ilyen alakok társaságában fórumozni. Sokkal kevesebbért is kaptak már userek ban-t, a szabály mindenkire vonatkozik. Ennyi.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#1039) board_lord


board_lord
csendes tag

Hali

Valaki összegezné,hogyálnak a dolgok? (Csak a 750. HSZ-ig olvastam be.. :U )

Rest In Peace 9600np--->XT +Peltier :'(

(#1040) rlazol válasza board_lord (#1039) üzenetére


rlazol
addikt

akkor talán olvasd tovább...
967 egy összegzés pl.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#1041) t_ferenc válasza rlazol (#1038) üzenetére


t_ferenc
őstag

ez nem álszent duma és nem tetszik, hogy te ezt így látod. :) bár nekem sem bocsájt meg senki egyetlen hibát sem, ettől még nem kell nekem is olyanná válnom. főleg nem egy 14 éves sráccal szemben; ugyanakkor akivel ''véletlenül'' ennyi probléma adódott, annak bizony tuti van vaj a füle mögött. egyébként örök optimista vagyok :D, ezért mondtam, amit mondtam. az egy másik dolog, hogy én sem látok túl sok esélyt a változásra adri részéről. :( de ahogy elnézem a szülei sincsenek rajta a témán. pedig ez igazán az ő felelősségük lenne szerintem.

if you fall seven times, stand up eight

(#1042) KrAt válasza t_ferenc (#1041) üzenetére


KrAt
veterán

Nyomon követem a totyikot, de 1 vmit nem értek: ki az az Adri??

(#1043) t_ferenc válasza KrAt (#1042) üzenetére


t_ferenc
őstag

hidi neve adrián. csak gondoltam jobban néz ki, ha nem mindig hidi-t írok.

if you fall seven times, stand up eight

(#1044) KrAt válasza t_ferenc (#1043) üzenetére


KrAt
veterán

ÁÁ köszi. Mert én már hirtelen Adrienn-re gondoltam, és mivel a mondatod 2.felében utaltál az anyujára, és ő nem lehet, így nem értettem, miről van szó. Köszi! :R

(#1045) t_ferenc válasza KrAt (#1044) üzenetére


t_ferenc
őstag

világos. én kavartam meg a dolgokat. az anyukáját egyébként ha jól emlékszem Dórának hívják.

if you fall seven times, stand up eight

(#1046) westlake válasza t_ferenc (#1045) üzenetére


westlake
félisten

ejnye-bejnye...dora ;] :DDD

Play nice!

(#1047) Eagl3


Eagl3
veterán

Tegnap kicsit beleolvasgattam a HSZekbe. Igazán nem akarok belekontárkodni, felbújtó szerepét sem akarom betölteni, de sztem a sok beszéd helyett inkább cselekedni kéne.
És igazán ráférne vmi büntetés a kisgyerekre. Egy 14éves fiú nincs tisztában azzal, hogy mekkora kárt csinált, ezért mindenképpen a szüleivel kéne beszélnie a károsultaknak. De ezt még senki nem tette meg. Pedig ha mindenki megeresztene egy telefont, esetleg személyesen mennének oda, biztosvagyok benne, hogy meg lenne az eredménye és nem kéne a további magyarászkodást hallgatnotok. Azzal nem sokra mentek, hogy egy 14éves kisfiúra vártok, hogy megszerezze nektek a pénzeteket. Ez legyen a szülők felelősége, ne a tietek.

(#1048) westlake válasza Eagl3 (#1047) üzenetére


westlake
félisten

mar egy paran beszeltek az anyukajaval.. nem vagy eleg figyelmes ;)

Play nice!

(#1049) Bandus99 válasza Eagl3 (#1047) üzenetére


Bandus99
őstag

Kicsit olvastal csak bele

Tortent telefonhivas.
Sajnos nem sok eredmennyel :(

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1050) t_ferenc válasza westlake (#1048) üzenetére


t_ferenc
őstag

egy páran? :DDD annál azért többen egy picivel. ;)

if you fall seven times, stand up eight

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Hidi^ megkárosítottjait keressük! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.