Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdd
csendes tag
a vincsin két partíció volt. 10G rendszer és a többi adat. a ghost a rendszerről készült csak. a visszaállításnál valamit rosszul klikkelhettem, és úgy vette, hogy a ghostot az egész vincsire nyomja rá. legalábbis így képzelem. a file-ok ott vannak, mert valamelyik programnak van egy mézesmadzag funkciója, hogy meg is mutatja, mit tudna visszaállítani, és ezzel én a legfontosabb file-okat ki is mentettem. többek között régi fényképek voltak rajta szkennelve, amin egy csomót dolgoztam, sajnálnám, ha elvesznének. meg sok más is, amiről fene tudja, van-e backup máshol. csak akkor derülne ki, ha látnám.
-
asdd
csendes tag
sziasztok!
van egy 120G-ás winchesterem, amint egy rosszul sikerült norton ghost visszaírás kinyírta az adatokat tartalmazó ntfs partíciót, még nyáron, azóta tervezgetem, hogy valamikor visszaállítom. nem formattáltam, nem telepítettem rá semmit, elvileg simán vissza lehetne állítani, csak eszközöm nincs hozzá. acronis partition recovery demo látja szépen, csak nem állítja vissza. jó lenne, ha ez egész partíció állna vissza, nem kéne file szinten vacakolni, de persze az is jobb lenne, mint a semmi. tudnátok segíteni?
asd
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest