- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdd
csendes tag
a vincsin két partíció volt. 10G rendszer és a többi adat. a ghost a rendszerről készült csak. a visszaállításnál valamit rosszul klikkelhettem, és úgy vette, hogy a ghostot az egész vincsire nyomja rá. legalábbis így képzelem. a file-ok ott vannak, mert valamelyik programnak van egy mézesmadzag funkciója, hogy meg is mutatja, mit tudna visszaállítani, és ezzel én a legfontosabb file-okat ki is mentettem. többek között régi fényképek voltak rajta szkennelve, amin egy csomót dolgoztam, sajnálnám, ha elvesznének. meg sok más is, amiről fene tudja, van-e backup máshol. csak akkor derülne ki, ha látnám.
-
asdd
csendes tag
sziasztok!
van egy 120G-ás winchesterem, amint egy rosszul sikerült norton ghost visszaírás kinyírta az adatokat tartalmazó ntfs partíciót, még nyáron, azóta tervezgetem, hogy valamikor visszaállítom. nem formattáltam, nem telepítettem rá semmit, elvileg simán vissza lehetne állítani, csak eszközöm nincs hozzá. acronis partition recovery demo látja szépen, csak nem állítja vissza. jó lenne, ha ez egész partíció állna vissza, nem kéne file szinten vacakolni, de persze az is jobb lenne, mint a semmi. tudnátok segíteni?
asd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egérpad topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest