Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
BIOS:
K7S5A-hoz van vmi tuning bios. Annak a forrását kellene megkesni, hátha van ott 6A-hoz is.
Táp:
bőven elég! Nekem 235Wos van, igaz már nem sokáig, mert ingyé' kapok egy 300Wost.
ECS:
Ár/teljesítményben biztos nagyon ott van. Pár hónappal ezelőtt asszem 25+ÁFÁért meg kaptam a lapot és 1,7+ palominot, jobb lapot jó ha ennyiért kaptam volna és kérdéses teljesítményben mennyit hozott volna. Abban meg csak reménykedek, hogy minőségben (megbízhatóságban) ugyanott van. De tény komolyabb tuninghoz már jobb lapot érdemes venni.
bizi
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- No Rest for the Wicked
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest