Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
pappwba
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen deszka van a gépemben. :)
Vmikor (nem tudom pontosan) az Asus letrehozott egy uj markat a sajat alaplapjaibol: ez az Azrock. Az Asus draga, viszont nagyon jo, mig az Azrock olcso es szinten jo, csak kevesbe lehet tuningolni. Na ugyanez a helyzet az ECS tajekan is. A masik elvonalbeli alaplapgyartonak (MSI) erre valaszolni kellett, ugyhogy letrehozta az ECS-t. Tehat ECS ugyanolyan jo, mint az MSI, csak szinten kevesbe lehet tuningolni. =>
ar/teljesitmeny ECS A LEGJOBB!!!!
(ja es mellesleg vilagszerte az ECS alaplapokbol adnak el a legtobbet. Az osszes eladasnak vmi 40%-a korul van.)
jss: Szerintem a tapod boven eleg. Nekem a gepben egy 1800+-os proci van, mellette egy Gef4Ti4200, egy Cd-iro, egy CD-ROM es ket vinyo es rendesen muxik 230 W-os tappal.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- EAFC 26
- Bestbuy játékok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest