- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
ilyen kis bigyuszt akárhol lehet venni sztem ...
rezgést nem vesz át semmiképpen sem, pláne ha jól oda van csavarozva ....
hangos? nekem pluszba 3 kisventi, meg 3 nagyventi van a gépebe...
sztem sima gép zajszint.... ezeknek a vetiknek nincs olyan zajuk.... de valamit valamijé ....
a por esztétikailag nem szép, de ártani abszolut nem árthat a gépnek.... ha rendet tartasz abban a helységben, ahol gépe van(én nem), ha renceresen takaritasz(én nem), akkor por sem lesz a szobában, tehát a levegöben sem, és akkor a gépen átmenő levegő sem lesz poros .... vagy mi.... sztem ....
de keress rá a neten a HDD HEALTH progira, az képes kiirni, hány fokos a vinyo ... 50 fok asszem má sok.... 35-38 az jo -
rii
nagyúr
de legalább kultur kinézet....
csak nincs itt róla kép....
nem csinálod meg magad...?
semmi fizika ttudással még én is párhuzamosan, vagy sorba, vagy hogy, de ugy ahogy jó, bekötöttem a 3 kis tápventit, elöre pedig majd teszek valami nagyon designe-os rácsot ....ez ócsó, bontóban sztem 100-200 ft-é hozzádvágnak ilyen kis tápventit....
-
rii
nagyúr
ja, .... bocs.... nekem egy DVD olvasom van csak .... a maradék 3 helyen 4 venti osztozik....
1. a legfiolson 3 kisventi tépi be a levegöt a tápra (300-as codegen, kell is neki)
2. DVD olvasó
3.
4. itt van a 2 HDD, és előttük 1 táp venti....
--- milyen durva már, hogy a vinyót is hüteni kell ... BEH
és egy 5.25-ös helyed sincs....? -
rii
nagyúr
rövid, nyers leszek, bocs.... sietek
1. a mostani házaknál úgy'tom akkor jobb, ha nincs levéve az oldallap...
2. nekem 2 vinyó van egymás alatt, az 5.25-ös helyre betéve, a két takarólap ki van véve, és a vinyók elött egy táp-venti küldi az ''anyagot''... ócsó, hatákony, de randa.... a venti ki van köztözve...
szóval chokito reklám:
ronda és finom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest