Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeC
addikt
hardver piacon próbáld meg
-
stargazer
senior tag
Üdv Emberek!
egy kis segítségre lenne szükségem: szükségem lenne egy eredeti connect3D márkájú ATI Radeon 9600 hűtőbordára, még hozzá olyanra amibe nem volt gyárilag se, maszek se csavaroztak még soha hűtőventillátort. a helyzet az hogy a videokártyám behalt és nem érvényes a garancia sérült hűtőbordával, mert ráfogják hogy azért mert én belecsavaroztam...
lehet úgy feltenni ventillátort hogy úgy okozok sérülést hogy hónapokig megy a felcsavarozott ventillátorral és csak aztán egyszer behal...?
Végső soron az is jó ha egy dettóra pontosan és hajszálra ugyanolyan hűtőborda lenne valakinek fölös mint ami nekem kell, noha nem connect3D-s. A Sapphire-é teljesen más azt tudom. De lehet hogy 9200-es Radeon-é uo. nemtom. Nem lennék hálátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest