Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konen
csendes tag
Derűs Napot!
Remélem tud valaki segíteni. A problémám a következő: pénteken délben úgy döntöttem kitakarítom a gépemet mert már régen volt takarítva. Kihúztam a kábeleket kivettem a videokártyámat és egy Samsung 640 GB-os winchestert mert bad sectoros lett(ezen volt a windows is, de már korábban egy másik winchesterre telepítettem, szintén samsung 1,5 terás). A probléma az összerakás után kezdődött nem kapcsolt be a monitorom indításkor, még 2x kivettem a videokártyát, kivettem a memóriákat is még ma dvd írób is másik tápkábelt dugtam, akkor bekapcsolt a monitor, és egy BIOS resetet tapasztaltam(mert bejött az elején az ASUS logó amit még anno 2008 ban kikapcsoltam) és a szokásos szöveg után nem bootol a windows csak egy villogó kurzort látok a bal felső sarokban. Nagy nehezen ujra raktam a windowst és a második restart után ugyanez történt(csak a villogó kurzor). Rendszer visszaállítás után ment a gép semmi probléma nem volt vele egészen restartig, akkor megint a villogó kurzor fogad. nem tudja véletlenül valaki mi lehet a probléma, nem akarok minden este munka után rendszer visszaállítással kezdeni.
Egy ASUS alaplap M3N78-CM, a vga szintén ASUS Ati radeon HD 4850 EA TOP, AMD X2 6000+ proci, 4 gb Kingston DDR2 ram a táp egy Lc Power 550 W-os.
Ha valaki tud segítsen pls.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest