- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Félek, megint az első fecskék járnak jól, mint mindig, én is most kezdtem, már sokkal nehezebb dolgunk van eleve.
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.