Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Félek, megint az első fecskék járnak jól, mint mindig, én is most kezdtem, már sokkal nehezebb dolgunk van eleve.
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.