Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Félek, megint az első fecskék járnak jól, mint mindig, én is most kezdtem, már sokkal nehezebb dolgunk van eleve.
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- A karakterekre fókuszál a Marathon legújabb videója
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.