Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Az induláskor összef*sta magát a Sony csodálatos rendszere, ezért szinte egyből elengedték a fiók összekapcsolást és onnantól már az volt, hogy opcionális, hosszú hónapokon keresztül. Én később vettem meg, nem kért, nincs is PSN fiókom és ha rajtam múlik nem is lesz.
Egy multi, szóval csodák nincsenek, csak az, hogy "For the players" szlogennel hirdeti magát elég visszás, mert ők azok, akik az utolsó utáni pillanatig tiltották, próbálták megakadályozni a a crossplatform multiplayer lehetőségét, ez az a cég, aki annyira a playerekért van, hogy anno elfelejtett szólni, amikor 77 millió PSN felhasználó összes adatát ellopta az Anonymus, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Androidos tablet topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Routine teszt
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest