Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Az induláskor összef*sta magát a Sony csodálatos rendszere, ezért szinte egyből elengedték a fiók összekapcsolást és onnantól már az volt, hogy opcionális, hosszú hónapokon keresztül. Én később vettem meg, nem kért, nincs is PSN fiókom és ha rajtam múlik nem is lesz.
Egy multi, szóval csodák nincsenek, csak az, hogy "For the players" szlogennel hirdeti magát elég visszás, mert ők azok, akik az utolsó utáni pillanatig tiltották, próbálták megakadályozni a a crossplatform multiplayer lehetőségét, ez az a cég, aki annyira a playerekért van, hogy anno elfelejtett szólni, amikor 77 millió PSN felhasználó összes adatát ellopta az Anonymus, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest