Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Rengeteg dologtól függ ez. Kik ellen mész, milyen szinten, egyedül vagy csapatban, ha csapatban többiek mit hoznak stb. Erre jön még rá az egyéni preferencia is.
Az eagle airstrike, eagle cluster bomb és a gatling sentry jó bármilyen szinten.
Később az orbital laser, orbital railcannon strike, autocannon sentry és az eagly 500kg bomb is előkelő helyre kerül (nálunk legalábbis).
A fegyverek tekintetében pedig tényleg rengeteg lehetőség van, a quasar cannon nagyon megy most, de az expendable anti-tank is jó ha más support fegyvert hoznál mellé. Autocannon, arc thrower (ritkán, inkább fun), valamint anti-material rifle is gyakran kezünkbe kerül. Ezen felül én shield generator-t is szoktam vinni, de van aki supply pack-et hoz. Guard dog rover jó ha egyedül mész.+1 VágniValó az orbital laser tényleg nagyon jó leírtak miatt, van hogy bedobom bázisra, leszedi ellenfeleket, épületeket is, mission completed. Nálam is főleg ez van betéve, de mivel csak 3x lehet használni, így jól meg kell gondolni. Ezért is váltottam minap már inkább 500kg-os bombára, mivel azt ship upgrade miatt 2x egymás után is tudom tolni, és aztán újratölt. Lvl9 automatonok ellen folyamat megy ahogy elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spotify
- Fejhallgatós találkozó
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Futás, futópályák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest