Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap Normandiában én is "túráztam egy nagyot", mentem össze-vissza a pályán.
Bejártam az egész mapot. És nem nagyon találkoztam senkivel. Nem igazán értettem, hogy mit is kellene csinálnom. De a végére úgy vettem ki, hogy az ellenfél támadott, mi meg az utolsó pontot védtük. De nem tudtunk visszafoglalni más pontokat. Végül kiírta, hogy nyertünk. Mondom oké. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bejártam az egész mapot. És nem nagyon találkoztam senkivel. Nem igazán értettem, hogy mit is kellene csinálnom. De a végére úgy vettem ki, hogy az ellenfél támadott, mi meg az utolsó pontot védtük. De nem tudtunk visszafoglalni más pontokat. Végül kiírta, hogy nyertünk. Mondom oké.