- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz Agostino #1643 üzenetére
Na ma tudod mivel jártam így? Nagyfater 1000 éves (de 40 tuti) elektródáival. Gondoltam teszek egy próbát, egyből kidobni kár lenne... Nem lett volna az szóval egy szikra és már bele is ragadt, de ennyit tudtam elérni vele.
Nem nálad is ez lesz? Ezek a pálcák szerintem jó sok párat tettek már magukévá, pereg is le róluk a bevonat.Amúgy csipesz csere egyszerű. Egy fogó kell hozzá és ennyi. Régi kábel levág, ehhez volt egy saru, abban kábel beszorít és ennyi, utána csavar. Nem úgy mint a régi cuccokon. Volt vagy 1500ft
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Agostino #1639 üzenetére
Nekem ilyen öreg csöveknél és stb, hetránál kell a max power (100A?) sokszor, különben csak bele ragad a pálca.
Ami most sokat dobott a technikán nekem az az új test csipesz. Kiderül, hogy az előző a szigetelés alatt törött volt már.
Próba kép én feltekerném. Mert ha jól értem kezdené húzni az ívet, de csak bele ragad a pálca"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Gyöször #1629 üzenetére
A fogóhoz értem hozzá az elektróda tövénél, de a lényeg ugyan az. Fejben nem jön ki, hogy rázhat, ha még csak picit is. Próbáltam utána olvasni, de sok okosságra nem leltem. Az tök oké, hogy ha fogom a csövet egyik kézzel, amin a test van és úgy érek hozzá és érzek valamit, azt érteném is.
Mondjuk olyat írtak, hogy maga a hetra (ez a régi) nem faja, mert tán nincs benne egyenirányító meg igazából semmi és ha jól értem, akkor ez váltó árammal hegeszt, ami nem zsír... Nem vagyok ennyire kuka a témában csak nem volt kifejtve"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz dellfanboy #1627 üzenetére
Köszi.
Sokkal szívesebben szoktam NEM megdögleni inkább"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Sziasztok! Van egy régi hetra gépem. Vagy 15 éve tuti nem ment, de dolgozik még. Kérdés csak annyi, hogy az mennyire van rendben, hogy amikor az elektródához érek, akkor érezni, hogy picit csíp. Test a vas csövön volt, ami ahhoz a betonhoz van forgatva, amin én is álltam ( szivacs papucsban... Jó ok, de fájt a lábam a cipőben 😀). Lehet valami baja vagy ez így tök normális? Öreg már, ha azt mondjátok veszélyes, lecserélem.
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- Milyen mosógépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nyaralás topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán