Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz Feribacsi555 #353 üzenetére
Nem, kézzel csak. Volt perem, betámasztottam a pálcát és vezette
-
Snücü
tag
válasz Feribacsi555 #349 üzenetére
Árban össz ez is ott van. És ez kicsit komolyabb gépnek tűnik. Test és munkakábelt meg lehet venni másikat. Mindenesetre köszönöm a tippet!
-
Snücü
tag
válasz Feribacsi555 #347 üzenetére
Minden stimmelt, teljesen ugyanolyan helyzetben próbáltuk a két gépet. Volt, amikor az enyém nem is gyújtott ívet, a másik meg vígan húzta a szépen terített varratot... szóval egyértelműen a gép tűnik gyengének. Ezért is félek másik Alfaweld-et venni, nem vágyom ugyanarra a szopórollerre védőgázas kivitelben is
-
Snücü
tag
válasz Feribacsi555 #345 üzenetére
Szia!
Köszi az infót. Gyanús volt a gép, ezért a saját elektróda csomagommal (2-es és 2.5-es rutilos) elmentem egy barátomhoz, akinek egy 1000 éves 160-as MMA gépe van, talán EPS de nem vagyok biztos benne. Stabil, szép íve volt, könnyű volt ívet fogni vele, szép varratot csináltam vele. Aztán ugyanazon elektróda, ugyanaz az anyag és az én gépem nyűgös. Nehezen fog ívet, instabil, ingadozó az íverősség. Kettes elektródával simán jó voltam 50A-el a barátom gépével 1.5-ös lemezen, ugyanezen beállításokkal az enyém.eldobja az ívet, kicsit emelve az áramon pedig azonnal átégeti az anyagot. Persze nem vagyok profi, biztos az én hibám is a helytelen kezelés, de mivel kellene dolgoznom a vackaimon, inkább invesztálok nagyobb összeget egy védőgázas gépbe.
Szivesen veszek javaslatot más gépre is!
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Feribacsi555 #321 üzenetére
Addig oké, de nem az anyagiakra gondoltam, mint nehézség.. Egyébként, ha már veszel Fogyóst, akkor nyilván ezeket bele kalkulálod.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Feribacsi555 #293 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/160618/DSC_0293_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160618/DSC_0294_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt van róla 2 kép. Minden adat rajta van
Normál méretéhez képest, elég kevésnek tartom az 50 AmpertAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Feribacsi555 #291 üzenetére
Rutilos és 2,5 mm vastag. Egy nagy főkapcsoló van rajta, amin 4 szám van. 0-30-40-50. Az 50-esen hegeszt a legerősebbben, a 0-on, viszont semmot, csak a gép zúg, úgyhogy az szerintem az üresjárat lenne.
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
aphra2
senior tag
válasz Feribacsi555 #279 üzenetére
Hála a teremtőnek nem volt ilyen gépem , de volt alkalmam kipróbálni , és keveset dolgozni vele , semmire se jó , a ráírt adatok pedig a vicc kategória .
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Hulk24
aktív tag
válasz Feribacsi555 #273 üzenetére
Az már nem rossz. Én is szemezgettem a karcagi Weldi MIG 180-al, aztán lemondtam róla!
-
Hulk24
aktív tag
válasz Feribacsi555 #268 üzenetére
Na sikerült megtudnod mennyit bír a gép??
-
aphra2
senior tag
válasz Feribacsi555 #268 üzenetére
A konkrét fogalmat én se tudom , nem tudom milyen gépet néztél , link a gépről ? az biztos , hogy a hiperekben kapható bohóc Co gépekkel dolgozni nem lehet, ha esetleg olyat szeretnél , az felejtős.
Van pörgősebb fórumja a témánk, ott biztos hamarabb kapsz választ. [link]Probléma??Hát az meg micsoda?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Flair Signature
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX