Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Elsore mindenki ilyeneket csinal, en is igy jartam
Jo lesz az csak ido kell ameddig beletanulsz. En amikor elkezdtem fenykepezni, az elso 1.5 evben abszolut nem is keszitettem HDR-t, addig csak figyelgettem, olvasgattam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne probalkozz, hanem azt, hogy lehet hogy honapokba fog tellni (ezzel egyutt sok turelembe) mire keszitesz egy olyan HDR-t ami majd masoknak is tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jo lesz az csak ido kell ameddig beletanulsz. En amikor elkezdtem fenykepezni, az elso 1.5 evben abszolut nem is keszitettem HDR-t, addig csak figyelgettem, olvasgattam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne probalkozz, hanem azt, hogy lehet hogy honapokba fog tellni (ezzel egyutt sok turelembe) mire keszitesz egy olyan HDR-t ami majd masoknak is tetszeni fog.