Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Elsore mindenki ilyeneket csinal, en is igy jartam
Jo lesz az csak ido kell ameddig beletanulsz. En amikor elkezdtem fenykepezni, az elso 1.5 evben abszolut nem is keszitettem HDR-t, addig csak figyelgettem, olvasgattam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne probalkozz, hanem azt, hogy lehet hogy honapokba fog tellni (ezzel egyutt sok turelembe) mire keszitesz egy olyan HDR-t ami majd masoknak is tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jo lesz az csak ido kell ameddig beletanulsz. En amikor elkezdtem fenykepezni, az elso 1.5 evben abszolut nem is keszitettem HDR-t, addig csak figyelgettem, olvasgattam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne probalkozz, hanem azt, hogy lehet hogy honapokba fog tellni (ezzel egyutt sok turelembe) mire keszitesz egy olyan HDR-t ami majd masoknak is tetszeni fog.