- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki65
csendes tag
Sziasztok!
Remélem, jó helyen teszem fel a kérdésemet, lassan teljesen megőszülök.
Adott egy gép.
Asrock b85m pro4
Intel 1840 CPU, alaplapi video. Intel HD graphic
8 gigal nem tudom, milyen ram,
Windows 7 ultimate, 64 bit.
directx 11Vettem egy normálisabb monitort, és az az elvetemült ötletem támadt, hogy két monitort fogok használni. Új monitoron van HDMI bemenet, régin DVI. Amíg bootol a Windows, szépen látszik mindegyik monitoron, Mikor eljut oda a folyamat, hogy betölti a vga drivert, akkor azt mondja hdmi no signal, és elsötétül. Úgy lehet bele életet lehelni, hogy másik monitoron eszközkezelőben letiltom, és utána engedélyesem a drivert. Onnantól kezdve szépen megy minden, ahogy kell, kiterjesztett módban. Csak elég macera minden egyes indításkor eljátszani ezt. Ha csak hibernálom a gépet, akkor is ez a helyzet.
Minden driver a legfrissebb, bios legfrissebb. Biosban alapértelmezettként az alaplapi kártya van beállítva.
Már túl vagyok egy újra telepítésen is.Bízva, hogy valakinek lesz ötlete, amit köszönök előre is.
üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- eladó Dell U3224KBA 6k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest