- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Üdv!
Van valakinek gyakorlati tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy milyen helyzetben szabad diszket házba szerelni? Egy fractal design node 804-et néztem ki, ebben függőlegesen vannak a diszk tartók. A mostani házban vízszintesen voltak a diszkek, de ez a ház kuka.
Szóval lesz-e bajom abból, ha a diszkeket a legkisebb oldalukra állítom? 18Ts seagate exos diszkek.
kösz -
bambano
titán
válasz
King Unique #47333 üzenetére
nekem a garis cseréhez nincs arcom...
nem is abból az irányból akarom megközelíteni a kérdést, hogy anyagi veszteség érhetett, hanem abból, hogy szerverbe raknám be, és ha érdemi szinten felmerül a hiba lehetősége, akkor kuka. inkább veszek egy másikat, minthogy két hét múlva megint lerohadjon a gép, amibe rakom.egyelőre még kibontva sincs, mert volt más dolgom.
kösz.
szerk: szerintem szektorhiba nemigen lesz benne, elvileg parkoltatott fejjel kapom kézbe.
-
bambano
titán
Üdv
Sikerült azt a vitézül dicső tettet végrehajtanom, hogy vettem egy wd red 1T-t, majd még a boltban egy rosszul tervezett lépcsőn parádésan pofáraestem, kezemben a diszkkel.
Emlékeim szerint odavertem a diszket is, de hogy mennyire, azt ne kérdezd, mert nem tudom.
javaslatot kérek:
a./ jó lesz még az a diszk
b./ bontatlanul kukaesetleg létezik korrekt mérés, amivel meg tudom nézni, hogy mi lett vele?
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest