Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patakij
tag
Sziasztok!
Van egy régebbi 1 TB-os Samsung HDD-m (HD103SJ). Újabban kattogó hangokat hallatt magából. Találtam egy videót, ami jól prezentálja a problémám, ugyanezt a hangot hallom, csak sokkal ritkábban. Mit lehet tudni erről a hibáról? Számomra is gyanús hogy már nem nagyon szeretne az élők sorába tartozni, ezért úton van az utódja, de lehetséges hogy csak jövő hétre érkezik meg. Mennyi ideje lehet még hátra? Aggódhatok addig, hogy bármelyik percben elpusztulhat? (Csak másodlagos winchester, néhány film és játék van rajta, de ezek közül sok mindent átmentenék)
Szerk: A probléma Win 8.1-ről Win10-re váltás óta van jelen, éppen telepítés után. Lehet bármi köze a problémához, hogy Win10-et használok? Elsőre azt gondoltam, hogy biztos valami energiatakarékos funkció amit a Win10 használ, de ezt gyorsan elvetettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest