Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy új konfig msi b150m + i5 6500 + gtx960
A rendszer egy fury ssd-n van játékokat egy laptop hdd-re telepitettem ami a többi cuccom is van.
Adott 2-3 játék aminél az történik, hogy játék közben x percenként lagol a játék egyet mintha nem lenne folyamatos az adatáramlás vagy a cachelés vagy passz...Áttelepítettem ssd-re 1-2 játékot láss csodát elmúlt. Sajnos 120gbos ssdre sok minden nem fér fel így a 2nd sima vinyót csak jo lenne igy használni.
Mit engedjek rá milyen tesztet? köszi
hdd: SEAGATE Momentus 1TB 5400rpm 8MB SATA2 ST1000LM024Mit ajánlotok?
-
FR33
aktív tag
Volt már valakinek hasonló Win7 problémája? Külső SSD-t (és USB pendrive-val is előfordult már) nem látja a Win7. Google-ben rákerestem, mindenhol azt írják, hogy ha nem látom a Sajátgépben, akkor a Start menü / Számítógép jobb klikk / Kezelés / Lemezkezelés ablakban ki kell választani egy meghajtó betűjelet. Sajnos nálam ez is inaktív. A lemezkezelőben látom a meghajtót de nem lehet betűjelet váltani, csak a törlés menüpont elérhető. Átdugtam már az összes USB aljzatba, reboot...de nem látható. (más gépben látható illetve a Win eredeti).
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi