Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
csadi0011
üzenetére
Köszönöm a tippeket, próbáltam másik porton majd másik kábellel is, de egyik sem vezetett eredményre.
Az Intel Rapid viszont jó kiindulópontnak tűnik, de sajnos a GA-H61M-S2PV (rev. 2.0) esetében csak win 7 kompatibilitást tüntettek fel az Intel Rapid Start Technology-ra, a kompatibilitási módban történő indítást sem engedélyezte a telepítő ("Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéshez előírt minimális követelményeknek.") és sajnos az intel oldalán se találtam win 10-re ilyen csomagot.
-
HS 2142
őstag
Sziasztok!
A korábbi felállás szerint volt egy 250 GB Seagate HDD, ami a 64-es Win 7 rendszeré volt és egy 1 TB WD Blue az adatok tárolására. (Az alaplap típusa GA-H61M-S2PV.)
Úgy döntöttem cserélem a kisebb HHD-t és beszereztem egy SSD-t helyette, valamint egy 64-es Win 10-et. A javasoltak alapján az operációs rendszer telepítésének idejére minden más adattárolót lecsatlakoztattam az alaplapról, a korábban használt IDE módot pedig AHCI-re állítottam.
A telepítés sikeresen megtörtént, viszont ezek után amikor az adattárolásra használt WD Blue merevlemezt újra csatlakoztattam, a bios-ban ugyan látszódott, de a windows lemezkezelőjében sajnos már nem.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen lépéseket kellene tenni, hogy használhatóvá váljon az említett WD winchester, illetve hozzáférhetőek legyenek a rajta tárolt adatok az új rendszer alatt?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD,Maxtor 1TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi