- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Át szeretném költöztetni a w7-et is tartalmazó 80GB-os hdd-m teljes tartalmát az összes partícióval egy 160GB-os hdd-ra úgy hogy később már a 160-ast szeretném használni de a 80G-s az ata a 160G-s meg sata. De jó lenne ha a HDD copy után indulni tudjon minden rendszer ugyan úgy mintha semmi se történt volna.
Erre a paragon partition magic-et használtam volna de nem tudom hogy pontosan mit kell tennem hogy elérjem a célom: gond nélküli w7 indulás.Aki tud kérem segítsen.
-
band1103
őstag
válasz
rocket #13527 üzenetére
Én mikor nem használtam 5 percig szépen elaltatta a WD HDD-t (tehát nem a gépet csak a HDD-t) de nem tűnt el a rendszerből csak leállt. Mikor beleböngésztem a tartalmába kisvártatva felpörgött és mintha mise történt volna használtam tovább. Tehát ezzel nekem nem volt gondom.
Merthogy ha jól értem a google fordítót akkor azt ecseteli hogy hogyan kapcsoljuk ki a HDD alvását tehát hogy a HDD ne kapcsoljon ki egy idő után.
Ez viszont szerintem neked lenne megoldás. Lehet hogy neked már a sima HDD lekapcsolás is gondot okoz. De mivel azonos az os.-ed az enyémmel ezért gyanakszom most már én is mint Imco az os.- alaplap kommunikációs rendellenességre, mert nálam nincs olyan hibajelenség mint nálad de gondolom más az alaplapod is. -
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
rocket #13509 üzenetére
Igen. Nálam a HDD-n minden partíció és adat megmaradt tökéletes állapotban csak maga a HDD tűnt el stand by -ből való élesztés után. És persze random. De ha bekapcsolt aktív állapotban ki majd be dugtam az adat csatlakozót akkor újra előjött a HDD minden adatával együtt. Bármely kábellel bármely aljzatban bármely csatlakozóval.
-
band1103
őstag
válasz
rocket #13507 üzenetére
"Azert az ilyen esetben szokasos dolgokat kiprobalom, masik tap agra kotom, masik sata kabel, es masik sata port az alaplapon."
Megvolt, megvolt megvolt... De mint mondottam, ugyanazzal a csatlakozókkal és hw elemekkel használtam előtte a másik 2 HDD-t is mint most ezt az egyet. WD fake?
Ja és fontos hozzátenni hogy a jelenség nálam RANDOM! Van mikor előjön van mikor nem.
-
band1103
őstag
Köszi a reagálást
.
1.Bios frissítés: Friss bios van fent
2.Táp: Eddig 3 db HDD volt benne: 80GB+500GB+500GB és ezekkel semmi ilyesmi gond nem volt. Most csupán 2 HDD van benne:80GB+1.5TB. A 80GB-al most sincs gond csak a 1.5TB-el. Tehát biztos nem a táp a problémás.rocket: Pont ilyet vettél?: WDC WD15ears-00Z5B1
-
band1103
őstag
válasz
stevve #13489 üzenetére
Köszi a választ!
A helyzet az hogy nem ezen a HDD-n van a rendszer, az egy másikon van.
Már kipróbáltam áttenni más-más sata aljzatba, de nem segített. A többi tipped általános problémákra lennének de az enyém azért nem általános mert csak ezzel a HDD-vel vannak gondok. Ha driver vagy alaplapi gondjai lennének akkor más HDD-val is csinálná de minden más HDD simán elindul gond nélkül felébresztés után csak ez nem. Ez csak restart után éled újra vagy ha ki-be dugdosom a satakábelt.. -
band1103
őstag
Sziasztok!
Bocs hogy nem keresek rá vagy olvasok vissza de olyan problémám van amire nem tudok kitalálni kereső kulcsszót
.Tudom béna vagyok de kérlek nézzétek el nekem.
Tehát: vettem egy WD 1.5-ös HDD-t (WDC WD15ears-00Z5B1) és olyat csinál amilyet az előző 2 500-as HDD nem csinált. Én úgy használom a gpéet hogy nem kikapcsolom hanem altatom. Még mielőtt elaltatom még minden okés. Mikor felébresztem a következőket csinálja a HDD:
1. felpörög a motorja hisz kap áramot újra
2. Viszont megszakad a kapcsolata a os.-el tehát
- eltűnik a Totalcommanderből
- a torrent kliensem visít hogy nem elérhetőek a fájlok a megosztáshoz
- eltűnik nyom nélkül az eszközkezelőből is és akkor sem jön elő ha hardverváltozások keresését kezdeményezemViszont :
1. amennyiben teljesen újraindítom akkor újra előjön az összes partíciójával és adatával.
2. ha bekapcsolt gép mellet lehúzom a sata kábelt és újra bedugom akkor is újra előjön az összes partíciójával és adatával.Mi a rák lehet vele. OS.: W7 32bit Ulti. RTM
-
band1103
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem. Egy P3-as alaplap ami támogat 733-as cpu-t tud-e kezelni 80GB-nál nagyobb HDD-ket? Esetleg ha vennék bele egy pci-os sata karit akkor tudnék-e 500GB-os HDD-t használni, mi több xp-t telepíteni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest