- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
-
duel79
csendes tag
válasz
subaruwrc #45710 üzenetére
Hard Disk Sentinelen kívül milyen lemeztesztelő progik vannak még?
Ma megyek vissza az üzletbe felkészülök minden eshetőségre ha esetleg arra akarnának hivatkozni, hogy a Hard Disk Sentinel nem elég a megfelelő teszthez. Ha ugyan olyan állapotú a HDD akkor nem akarom elhozni mert kb. semmire nem merném használni. -
Hmmm1
aktív tag
válasz
subaruwrc #45717 üzenetére
Értem, ma kipróbálom - amit lehet. Csak az a érdeks hogy ha táp akkor mi adja ki elől a hangot, ha a táp hátul van és alul, ez meg előlről jön. Front. Vagy esetleg a rohadt alaplap.on valamelyik kondi. : S Mondjuk akkor is érdekes, hogy van összefüggésben az "adat mozgássa"l stb
-
duel79
csendes tag
válasz
subaruwrc #45708 üzenetére
Egy Dunaújvárosi üzlet mikor leadtam ők is tesztelték és azt mondták durván bad sectoros és, hogy elküldik valahova és majd azok eldöntik, hogy javítják vagy cserélik de ő szerintük cserélni fogják vagy vissza adják a pénzt ezt mondták akkor. Nem tudom az üzletek hova adják le ezeket gondolom valami hivatalos márkaszervizbe?
-
senzaj
senior tag
válasz
subaruwrc #45682 üzenetére
Hello!
Nekem ugyanezzel a típussal ugyanez a problémám... ki van kapcsolva az említett funkció, de ugyanugy csinálja... elég zavaró, pedig elvileg hibátlan 100/100 sentinel szerint. Dühítő, hogy nem csinálok semmit és néha kattan egyet. Van esetleg még más kikapcsolnivaló?
-
-
-
-
-
-
erikke17
őstag
válasz
subaruwrc #45538 üzenetére
Alig futott merevlemez 2-3 napot összesen(gari már lejárt). Még újrainicializálás előtt egy HD Tune-t is ráengedtem, hogy nézze át de az sem talált hibát. Ezért fura.
Utána jött HD Sentinel, önteszt pipa, újrainicializálás pipa, olvasás teszt pipa, chkdsk pipa. Mivel tudom, hogy valószínűleg saját hibámból jöttel létre a szektorok azért gondoltam SMART-ban kitolni az infót.
RaspberyPi-n gyengélkedett a táp, másolás közbe kikapcsolt hdd vagyis leállt aztán se kép se hang széthúztam nem válaszolt semmi.
Majd egyszer előlapi USB is megviccel nem adott elég naftát itt is megállt ugyan úgy semmi válasz windows felől megint kénytelen voltam széthúzni. Gondolom ekkor lett ez a két hibás blokk. HD Sentinel írja is összefüggő terület.Kékes525 - Szerintem átállítom aztán figyelemmel kísérem állapotát majd de mivel saját hibámból adódott így valószínűleg nem fog romlani állapota. Minden esetre fontos adatot nem tárolok rajta.
-
boogie84
veterán
válasz
subaruwrc #45451 üzenetére
Amatőr vagyok a témában, nem tudom hol kellene átállítani.
Igazából amiért zavar az az, hogy 5447-szer fordult elő hiba....
Szó ami szó, volt kékhalálom is, nem jövök rá, hogy mitől. Rendszer SSD-t is cseréltem, tartva attól, hogy akkor jelentek meg a hibák amikor az bekerült, de a régi 120as SSD-t visszatéve ugyan úgy jött kékhalál.
Ez az egyik: (többit nem mentettem, de lehet h csinálok egy sorozatot... )
-
-
-
válasz
subaruwrc #45382 üzenetére
USB 3.0 külső rack adat kábele (usb kábele) miatt úgy néz ki...
Másik kábellel másoltam róla közel 2TB adatot és az alatt egy + hiba sem keletkezett, most zajlik az adatok vissza helyezése, azután ismét többet tudok nyilatkozni...(#45383) DFlash Eddig nagyon jók a tapasztalataim vele!
L
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest