- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisan
tag
válasz
krycheck #4337 üzenetére
A HDSentinel-l vettem észre.64 szektor hibája volt és 25%-os a kondíciója.Még 1 éves sem volt azt már ilyen szar állapotban van.Volt amikor másolni akartam volna róla és rá másolni de egyszerűen megállt.néhány fájlt még törölni sem engedett.akkor ajánlották a hdsentinelt.A aqua computernél vettem.csak annyit mondtam hogy szektorhibás és már vették is vissza.remélem a héten meglesz az új.
-
janos80
senior tag
válasz
krycheck #4193 üzenetére
hat ez igy tenyleg gaz egy kicsit. de ha visszaviszed szerintem ki fogjak cserelni.
a samsungrol meg annyit,hogy az enyem azert tovabb birta(250b sata2, sp2504c). kemeny 5honapot.jovore csereltetem en is,de mar most megirtam a kiskernek,hogy nem samsungra kell cserelnni,mert tobbet nem akarok szenvedni,hanem min wd-revidd vissza,aztan ha akadekkoskodnak dobd be az ablakot vele
esetleg a samsung egy teglat tudna helyettesiteni,de vinyonak sosem neveznem,foleg amit muvelt nalam is
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
krycheck #4190 üzenetére
en a helyedben annak orulnek,hogy a papiron 16mb cache van. mert ha kicserelik,akkor azt kapsz majd.
vagy en ertem rosszul,es te eredetileg 16-ost szerettel volna venni,es csak 8megasat kaptal,persze papiron 16-ost fizettel? akkor viszont tenyleg nem korrekt. viszont a vizeseket ismerve kicsereltek volna,ha visszaviszed amikor felfedezted az elterest!
ha tudod szerintem csereltetsd ki a vinyot!udv
Janos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston KC3000 1TB
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest