- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
m0rd0k #53483 üzenetére
Megeshet igen, de alig fogsz rá találni embert. Kérdés meg akarod-e javíttatni. HDD javítást általában kizárólag az adatok megmentése miatt csinálnak. Adatmentés új winyóra, majd a régi mehet a kukába, mert nem garantált, hogy hosszútávon működőképes lesz. Itt van egy pár telefonszám a Kürt Kft-n kívül. [link]
-
Diák66
őstag
-
whisperity
tag
-
liksoft
nagyúr
válasz
m0rd0k #15214 üzenetére
Így igaz. Csakhogy ott az öntvényhez a házat csavarral rögzíted, majd utána teszed fel a csatlakozókat.
Itt a csatlakozók a helyükön, és a drive alatt nem lehet látni, az elektronika esetleg a házhoz ér-e? Vagyis földzárlatot okozhat egy ilyen elhelyezés. Nem törvényszerű, de szigetelőlap használata nélkül ezt így TILOS!
-
liksoft
nagyúr
válasz
m0rd0k #15207 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de azt csalással NEM lehet bizonyítani. Ebbe NEM kapsz segítséget szakembertől.
Egyébként meg hogyan jutott eszedbe, hogy a fémházra tedd elektronikával a bekötött drive-ot? Még ha nincs is áram alatt, ez szakember számára jelzés értékű, hogy túlzottan nem vigyázol a termékekre! Ilyen kép után ne is reménykedj abbn, hogy garanciában cserélik. Pláne nem olyan külsérelmi nyommal, melynél a garit Nekik kell lenyelni.
-
-
Imco
őstag
válasz
m0rd0k #15205 üzenetére
Egy tipus szám kifejezetten hasznos lenne.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
m0rd0k #15200 üzenetére
Rossz helyen vásárolsz, vagy valóban törött.
El fognak utasitani sérült vinyóként.
Megjegyzem, egy hibás tápcsati mindent /bármit/ okozhat.Szerintem...
Tudom nem vigasztal, de ezért nem veszek semmit a neten, 15 év netezés ellenére sem.
Azt is tudom, hogy a "vidéknek" ez egy nagy előny. Kattint és másnap ott van.
De ha 3 évente egy ilyen becsuszik már nem éri meg. -
Imco
őstag
válasz
m0rd0k #10423 üzenetére
A via chip a hibás. Ha beirod itt a keresőbe hogy asrock /ua a vt8237 van benne/ akkor találsz pár hsz-t a nevemmel amiben taglalom. A lényeg, hogy nem fog sikerülni stabil müködésre birni sehogy. Egyébként nem hülyeség a sata I-II jumper, bár már ez szoftveresen megy sok helyen. Ez a problémád oka, de mint irtam nekem nem sikerült sehogy sem stabilizálni. Ezért 3 nap xivás után vettem egy IDE vinyót a sata helyett. Igy jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kés topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest