Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Örülök annak, hogy ilyen ''becsületes'' vagy. Belegondoltál már abba, mit okoz a viselkedésed? Minden garanciába vissza küldött eszköz veszteség, amit az új árába be kell kalkulálnia a gyárnak. Tehát ha Te elrontod és visszaküldöd, akkor Te idézed elő az árak emelkedését. 10% visszaküldése valahol 25-35% áremelkedést okoz (nem vagyok gazdasági szakember, csak gondolkozom). Ha ''csak'' minden második eszköz kerül így vissza, akkor az árak a háromszorosára is ugorhatnak. Ez kinek jó?

Egyébként ez szerintem kimeríti a szándékos károkozás fogalmát. Ügyvéd sem vagyok, de úgy tudom, hogy ez büntetendő. Jogosan!
Sokkal fontosabb lenne meglévő értékeinkre vigyázni. Mindennek megtalálható a helye (kukán kívül is - nem mellé téve
), nem kell kidobni, tönkre tenni. Add el, ajándékozd oda annak, akinek még ilyenre sem futja. Hidd el nagyon jó érzés másnak segíteni. Érezni és tudni, hogy jobb neki, mert Te önzetlenül lemondtál valamiről, ami már csak nyűg. És itt kezdődik a túlélés. Az eredeti hozzáállás az emberiség saját kiirtásához vezet hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi