- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
King Unique #55423 üzenetére
De ha eleve Crucial SSD-khez való diagnosztikai program, máshoz nem ért, akkor mondjuk mi lenne ha semmit se írna a Toshiba HDD-k állapotáról? [költői kérdés] Azt pontosan felismeri, hogy Toshiba. Akkor tudja, hogy nem Crucial.
Én meglepődtem, amikor munkahelyen először hallottam, valaki mondta hány fokot mutatott az autó reggel (inkább hajnalban). Honnan tudná egy autó hány fok van? Az egy közlekedési eszköz. Nem hőmérő. Aztán tényleg mutatta a kinti hőmérsékletet.
Furcsa belegondolni, hogy az öltözőben emberek arról beszélgetnek kinek hány fokot mutatott az autója otthon. ¯\_ (ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- VGA kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őszköszöntő hardverkeverék
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest