Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
z123456789 #51797 üzenetére
Vagyis ha valami eleve nyilvánvaló az egyes információk alapján, valamint a jelenleg forgalomban lévő 3,5"-os USB-s tárolóeszközök is nem meglepő módon kb. mind külső táposak, ellenben te, meg egyesek ezzel nincsenek tisztában, akkor az szerinted nem nyilvánvaló, nem köztudott. Érdekes megállapítás...
Meg ezen gondolatmenet mentén ha a megvásárolt adapter specifikációjában is le van írva, hogy eleve 2,5"-os meghajtókhoz való, látszik hogy nem mellékelnek hozzá külön tápadaptert, akkor az ezek szerint szintén nem elég világos és felmerülhet a 3,5"-os használata, biztos jó az úgy ahhoz is.
A praktikusság valóban lehet szubjektív, kinek mi alapon. Viszont egyrészt az előző válaszban felsorolt jellemzők eleve a 2,5"-os típusoknak kedveznek, másrészt ha már utazás volt említve, akkor ott szintén már csak a kisebb méret és az USB only tápellátás miatt is, ahol a jelen esetnél is eleve az utóbbi lett volna cél. -
válasz
z123456789 #51797 üzenetére
Én úgy oldottam meg hogy kihajintottam a 3,5" dokkoló spéci két feszültségű egyedi csatis tápegységét és lecseréltem a csatlakozót is sima DC csatlakozóra [link], amihez bármely sarki boltban kapok 12V 2A dugasztápot. Az 5V ágára vettem eBay-ről egy 12v to 5v dc-dc 3A konvertert 250Ft-ért, de te akár át is kötheted usb 5v-ra..
Utazáshoz vonaton laptopal a hátizsákban elfér egy 12V 7Ah zselésaksi..ha tudsz forrasztgatni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest