Hirdetés
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Unteroff #46885 üzenetére
Fejlemény:
Ma átraktam egy másik gépbe a 1 terrás Black-et. Minden gond nélkül felismerte, annyi volt benne a fura, hogy volt rajta ~40 Gb adat. De mikor belenéztem, nem találtam semmit, még a rejtett mappa mutatásával se. Megtudtam formázni is, a HD sentinel semmi hibát nem írt ki, sose volt rajta még a lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban sem írt semmi hibát (egy régi 500 Gb-os lemezemen volt hasonló probléma, hogy előbb még látta, de lassú volt, aztán már nem, utána mind ha semmi nem történ volna, viszont nála volt 9836 alkalommal hiba volt).
Most vissza raktam a gépbe és minden normális, azt leszámítva, hogy minden adat kampó. Annyira nem fontos, csak játékokat tároltam rajta.Meg tudom valamilyen programmal nézni, hogy mi lehetett a probléma? Csatlakozók rendben voltak, bár mostanában akarok kitakarítani és egy kábel menedzsment kialakítani.
Illetve bírják a lemezek (csak HDD, SSD-t nem), ha kb 1-2 hetente elvégzek egy töredezett mentesítést, törlök játékot, újat rakok rá, 1-2 hetente frissítés érkezik rá, stb?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Robotporszívók
- Borderlands 4
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest