- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Unteroff #46885 üzenetére
Fejlemény:
Ma átraktam egy másik gépbe a 1 terrás Black-et. Minden gond nélkül felismerte, annyi volt benne a fura, hogy volt rajta ~40 Gb adat. De mikor belenéztem, nem találtam semmit, még a rejtett mappa mutatásával se. Megtudtam formázni is, a HD sentinel semmi hibát nem írt ki, sose volt rajta még a lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban sem írt semmi hibát (egy régi 500 Gb-os lemezemen volt hasonló probléma, hogy előbb még látta, de lassú volt, aztán már nem, utána mind ha semmi nem történ volna, viszont nála volt 9836 alkalommal hiba volt).
Most vissza raktam a gépbe és minden normális, azt leszámítva, hogy minden adat kampó. Annyira nem fontos, csak játékokat tároltam rajta.Meg tudom valamilyen programmal nézni, hogy mi lehetett a probléma? Csatlakozók rendben voltak, bár mostanában akarok kitakarítani és egy kábel menedzsment kialakítani.
Illetve bírják a lemezek (csak HDD, SSD-t nem), ha kb 1-2 hetente elvégzek egy töredezett mentesítést, törlök játékot, újat rakok rá, 1-2 hetente frissítés érkezik rá, stb?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest