Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kupecke

csendes tag

válasz djculture #45752 üzenetére

Kedves djculture!
    Hú, ez a válasz gyorsan megjött!
    Ebben a konkrét esetben Te milyen ügymenetet javasolsz? 5 nap múlva ítélet születik az ügyben, eleddig rejtélyes, hogy milyen bizonyítékok alapján. A rágalmazómnak valamelyik csatornán bele kellene folynia a kommunikációs folyamatba, ha már kirobbantotta ezt a botrányt, ráadásul nála van az egyetlen tárgyi bizonyíték (a legrosszabb esetben ennek a bontásával minden kiderül). Az már látszik, hogy a csalás vádja nem fog megállni, ha szerencséje van akkor kap majd vissza egy kis lóvét - gondolom, hogy ugyanezen a fórumon erköcsi és egyéb kártérítésért nem tudom visszaperelni. A meghurcolásom és a hirdetési jogom felfüggesztése nélkül, békés körülmények között ebben a topikban lemehetett volna ez a meccs.
    Ha már ilyen szakemberrel futottam össze, Neked szegezek egy privát kérdést - a sokból: Egy HDD-nél mekkora kockázati tényező az életkor, ideális tárolási körülményeket feltételezve? Egészen konkrétam mennyivel nyújthat kevesebbet 2 tök egyforma HDD közül az 5 vagy 10 évvel idősebb?
    Üdvözlettel: kupecke

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés