Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Eredetileg tárolónak vettem ezt a WD Blue vinyót, de mivel problémák voltak a a particionáláskor, gondoltam felrakok rá valamilyen rendszert.
Már nem is lepődtem meg amikor sem a win7 sem pedig a win10 nem tudta formázni a vinyót, és az alábbi hibaüzenetet kaptam:"Windows telepítő
A Windows nem tudott formázni egy partíciót a(z) 0 lemezen.A hiba a számítógép rendszerkötetének előkészítése közben történt. Hibakód:0x80070057"Ezek szerint a winyó a rossz ....

-
King Unique
titán
Ha nem másodkézből vetted valakitől, hanem vadiúj, partícionálatlan gyári HDD, akkor nehéz elképzelni, hogy vírusos legyen. Ha az AV nem fals riasztást adott, akkor max. az jut eszembe, hogy a gépeden mászott rá valami vírus. Vagy esetleg egy korábban már másik vevő által visszavitt termékről van szó, amit újracsomagoltak. Mert itthon akár utóbbira is akad példa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 7
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest