Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
"GPT-re formázd át."
Én is ezt szoktam javasolni... aztán egyszer egy nagyokos informatikus lebaszott hogy nem igaz hogy az MBR-nek 2TiB a limitje, mert valójában 16TiB a limitje, csak 4096-szektorméretet kell használni hozzá.. (a wikipediára hivatkozott) Azóta se tudom hogy lehetne átállítani a Win-t hogy a boltban vett 3TB hdd egészét lássa az MBR, így én is inkább a GPT használatát javaslom.
-
s3toraph
senior tag
Közben megtaláltam, a lemez nevére jobb gomb és ott át tudtam váltani, csak eleinte szürke volt az opció, de miután letöröltem a létrehozott köteteket, engedte GPT-re átváltani. Erröl azt hiszem Te linkeltél egy képet valahol a topicban. Fuhh régen csináltam ilyet teljesen elfelejtettem hogy ekkora méretnél már GPT kell.

Köszi a segítséget!

Bocsánat ha pontatlanul fogalmaztam.
(#43179) Glaz-dozfhut:
Köszi Neked is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- LEGO klub
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest