Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mészi Zoli
tag
válasz
P-SZ-S
üzenetére
Egyik sem sajnos. Ha beírod a típusszámát a vinyónak a gugliba és odaírod még, hogy "sentinel", akkor egy onlájn tesztlapot is felsorol a gugli, ahol megnézheted a paramétereket.
Állítólag a sata3 sem tud többet, mint az elődei. Talán valamivel gyorsabb, ha két sata3 vinyó között másolsz.
Tervezett elavulás, marketingbullshit, a sata2 kivezetése a piacról.A legrosszabb húzás a sata1 piacra dobása volt, ami csak csatlakozójában volt sata, de pata belsőre épült NCQ nélkül és egyirányú adatforgalomra volt csak képes.
Nekem is van egy ilyen sata1 vinyó, amióta utánna néztem, azóta tudom, hogy miért fagytam ki, ahányszor másolni akartam róla vagy rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Milyen routert?
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi